Omladinac Novo Selo Rok i Dinamo Palovec traže bodove za bijeg sa začelja

U 1. Međimurskoj nogometnoj ligi uoči 23. prvenstvenog kola Centrometal iz Macinca s maksimalnim proljetnim učinkom povećao je prednost pred drugoplasiranom Slobodom deset bodova, a s obzirom da ima i utakmicu manje ta bi se prednost mogla povećati na čak trinaest bodova te je korak do osvajanja naslova prvaka lige. Kolo otvara utakmicom s Pušćinama u kojem je apsolutni favorit u utakmici koju sude Božidar Kolarić, pomoćnici će mu biti Ivica Horvat i Tomislav Čurila, dok je delegat Dragutin Korunić.

Derbi donjeg dijela prvenstvene ljestvice odigrava se u Novom Selu Rok gdje Omladinac koji je trenutno na četrnaestom mjestu prvenstvene ljestvice ugošćuje Dinamo koji pak je na dvanaestom mjestu. I jednima i drugima bodovi su neophodni stoga očekujemo tešku i neizvjesnu utakmicu koju sudi Zdravko Toplišnjak, pomoćnici su mu Lidija Kraljić i Zoran Novak, dok je delegat Rajko Zadravec.

Spartak u proljetnom dijelu prvenstva igra promjenljivo, dok je Sokol iz Vratišinca nakon pet uzastopnih poraza ostvario pobjedu protiv Omladinca. Iako je Spartak favorit gosti će sve učiniti ne bi li ostvarili pozitivan rezultat u utakmici koju sudi Tomislav Herman, pomoćnici će mu biti Igor Križarić i Robert Radek, dok je delegat Ivan Mezga.

U nedjelju prijepodne u Čakovcu Sloga ugošćuje Slobodu iz Slakovca koja baš ne blista u proljetnom dijelu prvenstva. Osim toga odigrali su u srijedu Kup utakmicu u kojoj su se dosta istrošili te je domaćin favorit ove utakmice koju sudi Željko Turk, pomoćnici će mu biti Mario Buhin i Dražen Sukanec, dok je delegat Nikola Toplek.

Zasigurno zanimljiv susret očekuje se u Belici gdje BSK koji je u odličnoj formi ugošćuje Mladost iz Ivanovca koja je nanizala dvije uzastopne pobjede. Utakmicu sudi Bojan Juras, pomoćnici će mu biti Damir Fodor i Bruno Brljak, dok je delegat Željko Podgorelec.

Čukovec odigrava utakmicu sa Mladosti iz Palinovca koja je u srijedu u kup utakmici pobijedila Čakovec. Glavni sudac utakmice je Damir Aldić, pomoćnici će mu biti Rudolf Čižmešija i Josip Kedmenec, dok je delegat Stjepan Đuranec.

Naprijed u Cirkovljanu ugošćuje Podturen i tražit će put ka pobjedi dok gosti također sigurno se neće predati, već će pokušati iznenaditi domaćina u utakmici koju sudi Goran Žganec, pomoćnici će mu biti Saša Mihalić i Ivica Felker, dok je delegat Željko Štefanac.

Polet kojem nije više trener Damir Vugrinec, već ekipu privremeno vodi Franjo Mihalković ugošćuje Rudar koji je zabilježio tri uzastopne pobjede i koji je favorit ove utakmice koju sudi Dario Srnec, pomoćnici će mu biti Borut Križarić i Saša Fegeš, dok je delegat Dragutin Borko.

Lista strijelaca:
19 zgoditaka – Dario Šoltić (Rudar), Nenad Vibovec (Centrometal)
14 zgoditaka – Dario Vadlja (Mladost Pal.)
13 zgoditaka – Tomica Mlinarec (Mladost Pal.)
12 zgoditaka – Saša Treska (Sloboda S), Ivica Vugrinec (Sloga Č)
11 zgoditaka – Alen Kovačić (Rudar), Marijan Dumančić (Centrometal), Nikola Hajdarović (BSK)
10 zgoditaka – Matija Kolar (Podturen), Nenad Škrilac (BSK)
9 zgoditaka – Dražen Vukina (Čukovec 77), Emanuel Šegović (Spartak), Nino Marčec (Dinamo P), Denis Halić (Mladost Pal.), Jurica Novak (Mladost I)
8 zgoditaka – Bojan Cirkvenčić (Omladinac NSR), Ivan Fučko (Mladost I), Damir Režek (Naprijed)

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:
SLOBODA (S) – Goran Hadžić (1403)
NAPRIJED – Fabijan Hižman (4244)
RUDAR – Patrik Horvat (332)
SLOGA (Č) – Pero Obadić (2160)

Kazne isključenim igračima:
NAPRIJED – Filip Horvat (2190) po čl. 20 DP HNS-a 1 (jedna) utakmica    
ČUKOVEC 77 – Danijel Mesarić (3) po čl. 20 i 52 DP HNS-a 3 (tri) utakmice   

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije