Badminton: Danijel Zadravec i dalje u Upravnom odboru

Godišnja i Izborna skupština Hrvatskog badmintonskog saveza održana je u Zagrebu. Na skupštini su Badmintonski klub Međimurje predstavljali predsjednik Danijel Zadravec i tajnik Tomislav Grubić.

U atmosferi u kojoj se nisu skrivali problemi u kojima se naš sport nalazi, velikom većinom glasova ili jednoglasno prihvaćeni su osnovni dokumenti, a skupština je bila jasnoga stava i glede nove uprave Saveza. Za predsjednika Saveza izabran je u svom četvrtom mandatu Velimir Čerkez iz Zagreba.

Za novog direktora Saveza izabran je Slobodan Miščević iz Velike Gorice. Za glavnu tajnicu ponovno izabrana Maja Šavor iz Zagreba, a za stegovnog suca Edo Hržić iz Rijeke. Novi Upravni odbor, uz predsjednika i direktora Saveza čine naš Danijel Zadravec (Čakovec, regija Sjever), u svom drugom mandate i s najviše glasova od svih odbornika, Ratko Cvetnić, Matea Čiča, Lidija Petrinović Zekan (svi regija Centar), Ratko Galjer (Jug) i Damir Ilić (Zapad).

Na skupštini su dodijeljene Obljetničke nagrade Saveza povodom dvadeset godina osnutka i rada, a nagrađeni su međunarodna sutkinja Ivanka Pokorni iz Zagreba, igrači mješovitog para Zvonimir Đurkinjak i Staša Poznanović iz Zagreba i Badmintonski klub Međimurje Čakovec povodom dvadest godina osnutka i rada te  promociji badmintina u Hrvatskoj i inozemstvu.

Nagradu je u ime Saveza dodjelila glavna tajnica, a u ime našeg kluba nagradu je primio predsjednik Danijel Zadravec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije