SVAKA ČAST

BADMINTONSKI KLUB MEĐIMURJE Na Međunarodnom turniru u Lendavi osvojili 5 medalja

Ovog vikenda od 20.-21.4.2024. u dvorani Srednje dvojezične škole u Lendavi, Slovenija u odličnoj organizaciji BK”Mladost” Lendava održan je 19. Međunarodni badmintonski turnir “Srebrna žogica 2024” za poletarce u-11, mlađe kadete u-13, kadete u-15 i mlađe juniore u-17

Na turniru je sudjelovalo 104 mladih igrača i igračica u svim konkurencijama iz 4 zemalja ( SLO, CRO, HUN i CZE ), a među njima ekipa poletaraca, mlađih kadeta , kadeta i mlađih juniora našeg kluba pod vodstvom trenera Tomislava Grubića i pomoćnog trenera Filipa Mikolaja.

U konkurenciji poletaraca u11 naši igrači Vilim Đuran i Patrik Martinjak osvojili su brončane medalje dok su u paru osvojili srebrnu medalju.

U konkurenciji poletarki u11 naša Korina Mesarić osvojila je srebrnu medalju, a Lucija Jović brončanu medalju , a u paru su osvojile srebrnu medalju.

U konkurenciji mlađih kadetkinja u13 naša Hana Trstenjak osvojila je 3. mjesto u svojoj skupini i nije prošla dalje, a u konkurenciji mlađih kadeta u13 naš Vigo Sanjković osvojio je 4. mjesto u svoj skupini i nije prošao dalje.
U konkurenciji kadetkinja u15 naše igračice sestre blizanke Anabela i Lara Bel osvojile su 2. mjesta u svojoj skupini te su poražene u četvrt-finalu, a u konkurenciji ženskih parova osvojile su brončanu medalju.

U konkurenciji mlađih juniora u-17 naš Filip Jambrošić osvojio je 2. mjesto u svojoj skupini te je poražen u osmini-finala od Čeha Burkovca kasnijeg pobjednika, a u konkurenciji parova sa Slovencem Kuprivcem poražen je u četvrt-finalu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije