III. NOGOMETNA LIGA SJEVER

SUSJEDSKI DERBI Varteks nadigrao Međimurje i zasluženo slavio

Susjedski derbi završen je zasluženom pobjedom domaćina koji su lakše od očekivanja došli do njima važne pobjede, a Čakovčanima 'ostavili' za razmišljati kako do kraja prvenstva

VARTEKS – MEĐIMURJE 3:1 (1:0)

VARAŽDIN – Stadion Slobode. Gledatelja: 250. Sudac: Nikola Sabolić (Hlebine). Pomoćnici: Ferenčić i Selenić. Delegat: Geler. Strijelci: Strijelci: 1:0 Jakupak (45+1), 2:0 Dolovski (63), 3:0 Havojić (84), 3:1 Ivančić (90+3).

VARTEKS: Banfić, Lukačić (87. Koprivnjak), Stojko 60. Mikičić),Havojić (87. Hrastić), Dolovski, Jakupak (85. Manojlović), Matova, Da Silva, Glavica, Kukec, Kos (87. Vlah). Trener: Zoran Vukelić.

MEĐIMURJE: Jelavić (46. Hozjan), Pejanović, Mrazović, Novak (46. Senčar), Fujikawa (85. Puljić), Rodriguez (70. Vlah), Ivančić, Drk, Krznar, Štajerec, Bešlić (70. Cesar). Trener: Antun Jukić.

Susjedski derbi završen je zasluženom pobjedom domaćina koji su lakše od očekivanja došli do njima važne pobjede, a Čakovčanima „ostavili“ za razmišljati kako do kraja prvenstva. Domaćini su imali inicijativu tijekom cijelog susreta, Čakovčani su se uglavnom branili ne i obranili.

Vodeći pogodak domaći su postigli u sudačkoj nadoknadi prvog dijela susreta, ostala dva tijekom inicijative u drugom poluvremenu. Čakovčani su „počasni pogodak“ postigli u sudačkoj nadoknadi, Ivančić je bio realizator jedne od rijetkih dobrih i brzih akcija. Za nešto više nisu imali vremena, ali ni nekih izrazitih prilika za bolji rezultat tijekom cijelog susreta. Igrali su i na ovom susretu u nekompletnom sastavu.

Znamo da su Vinski i Lesar izostali zbog tri žuta kartona, da se je Jelavić ozlijedio tijekom prvog dijela susreta, nismo dobili službeni odgovor zašto i dalje izostaju Mihoković, Turk, Vrbanić i Busija? Nešto očito ne štima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije