Caffe bar Frumento pobjednik noćnog malonogometnog turnira u Knezovcu

Udruga mladih Knezovec proteklog je vikenda organizirala 2. noćni malonogometni turnir. Na dvodnevnom turniru sudjelovalo je 18 ekipa iz svih krajeva Međimurja.

Nakon 40 odigranih utakmica zaslužen naslov prvaka osvojila je ekipa “Caffe bar Frumento” koja je zavidnom gol razlikom i odličnom igrom na cijelom turniru bila bolja od suparnika i osvojila nagradu od 2.700 kn. Drugo mjesto osvojila je ekipa “Udruga mladih Vratišinec”, a treće “Šahisti”.

Nagrada za drugo mjesto iznosila je 1.620 kn, a 1.080 za treće mjesto. Ekipa “Mehanizacija Bogdan” osvojila je 4. mjesto, a tekuću nagradu dobro su iskoristili nakon napornih utakmica.

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Marko Korošić iz ekipe “Bombarderi”, a najmanje golova na turniru primio je golman Mario Rajf iz pobjedniče ekipe.

Na turniru se tokom dvije večeri okupilo oko 2.000 posjetitelja iz cijelog Međimurja i šire, koji su bili oduševljeni vrhunskom igrom i kompletnom organizacijom turnira. Domaćini su za njih osigurali bogat izbor osvježavajućih pića i nezaobilazno jelo nogometnih turnira – ćevape.

“Ovim putem se zahvaljujemo Općini Šenkovec, te načelniku Vladimiru Novaku, svim sponzorima turnira, sucima na korektnom suđenju, zapisničarima, a najviše svim članovima Udruge mladih Knezovec na odlično obavljenom poslu i trudu koji su uložili kako bi ugostili mnogobrojne posjetitelje.”, rekli su u Udruzi mladih Knezovec.

Noćni malonogometni turnir u Knezovcu postaje tradicija i svake godine događaj posjećuje sve više gostiju i ekipa željnih vrhunskog malog nogometa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije