treća liga sjever

ŽRK PRELOG Rukometašice su prvenstvo završile na vrlo dobrom drugom mjestu

Ovih je dana završeno prvenstvo Treće lige sjever čiji su sudionici bile i rukometašice ŽRK Preloga koje su prvenstvo završile na vrlo dobrom drugom mjestu (12 9 0 3 350:335 18)

I to dva boda iza Radnika Križevci čije su rukometašice osvojile naslov prvaka, kojima pak su Preložanke iskreno čestitale na osvojenoj tituli prvaka.


U ŽRK Prelogu koji uspješno vode predsjednica Ružica Sabol i dopredsjednik Dejan Rođak odlično se radi, imaju mladu i perspektivnu ekipu čije vrijeme tek dolazi,uprava im omogućava dobru logističku pomoć, tu su i gledatelji, roditelji mladih, sponzori.

Imaju i odličan stručni stožer kojemu je na čelu Velimir Čonkaš, a tu su i treneri Juraj Delladio i Petra Gudlin svih ovih godina jedna od čelnika u klubu, prije toga ponajbolja igračica. Treba obavezno spomenuti i odličan rad s mladima, mnoge iz tog sastava su već prvotimke pa sve to govori da za budućnost ako se tako nastavi ne treba brinuti.


Iako su svi zadovoljni plasmanom uz malo više sportske sreće i potrebitog iskustva moglo se je čak i bolje, to je dokazano u susretima gdje su igračice trenera Čonkaša rezultatski bile bolje od prvakinja iz Križevaca. „To „bolje“ ostavili smo za novu sezonu za koju se uskoro počinjemo pripremati i realno planirati“, jedinstveni su u ovom primjernom rukometnom kolektivu. Naravno tako se tako planski i s velikim zajedništvom nastavi raditi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije