DRUGA RUKOMETNA LIGA SJEVER

GOTOVA SEZONA Rukometašice Zrinskog II sezonu završile na 8. mjestu

Ovih je dana završena prvenstvena sezona Druge rukometne lige sjever čije su sudionice i mlade rukometašice Zrinskog II Čakovec

Čakovčanke su sezonu završile na osmom mjestu prvenstvene tablice (20 6 o 14 677:704 12), prvo mjesto i naslov prvaka ide na adresu rukometašica Zeline, sada novog člana Prve lige.


Mogle su međutim mlade Čakovčanke biti i boljke plasirane, u većini utakmica nedostajalo im je više koncentracije, posebno u završnici, također i bolja efikasnost u realizaciji“čistih“ šansi. No, riječ je o vrlo mladoj ekipi, većini još kadetskog uzrasta pred kojom je tek predstoji „bolja rukometna budućnost“. Već sada neke od mladih konkuriraju, a neke i igraju u prvom sastavu, u prvoligaškoj konkurenciji, mladi se je sastav iskazao i na Završnici prvenstva Hrvatske koja je ovih dqana igerana u Poreču.


Mladi i ambiciozni trener Dubravko Hozjak najavljuje već sada dobre pripreme i bolji plasman u novoj prvenstvenoj sezonu, istovremeno poziva sve mlade djevojčice da se priključe radu Škole rukometa. Jer u čakovečkom se klubu dobro radi, nekoliko je mladih u juniorskoj i kadetskoj reprezentaciji pa je takva najava realna , a planovi ostvarivi. Naravno ako se nastavi takao raditi, ujz veću podršku odgovornih za sport u Gradu i Županiji, te još većeg zajedništva svih klupskih struktura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije