NOGOMET i rukomet

UTAKMICE OVOG VIKENDA Igrat će se zanimljive utakmice, evo rasporeda

Vikend pred nama pun je zanimljivih događanja

U Trećoj nogometnoj ligi sjever u Domašincu se igra lokalni derbi, Dinamo je domaćin Graničaru Kotoriba. Vodeći Polet gostuje u Pitomači kod tamošnjeg istoimenog sastava, Rudar je u Murskom Središću domaćin Podravini Ludbreg, a svi su susretu na rasporedu u subotu s početkom u 17 sati.

Susret Varteksa i Međimurja Čakovec odgođen je i igra se u utorak 23. travnja u 17 sati u Varaždinu . Nogometašice Međimurja/Čakovec u nedjelju s početkom u 16 sati u Čakovcu su domaćini ekipi Splita, a pionirke i kadetkinje čakovečkog kluba u subotu gostuju u Zadru kod Donata. U subotu i nedjelju igraju se i sve utakmice Međimurskih liga.


Rukometašice Zrinskog nakon neuspjeha u Labinu u subotu igraju važan susret s ekipom Bjelovara. Susret je to koji odlučuje o plasmanu u vrhu tablice,koji počinje u 19:30 sati u dvorani Graditeljske škole, na kojem Čakovčanke očekuju tradicionalnu podršku s tribina i najavljuju uspješan rezultat.

Drugi sastav Čakovčanki, Zrinski II u nedjelju je u 15:30 sati domaćini su ekipi Broda, a u Trećoj ligi sjever naši predstavnici privode prvenstvo kraju. U ženskoj Ligi Prelog je u subotu u 18 sati domaćin vodećem sastavu Lige Radniku Križevci, kod muških je u subotu u 20 sati u Prelogu međimurski derbi Prelog – Čakovec II, a Nedelišće pak je u subotu u 16 sati domaćin ekipi Grešnice.


Rukometaši Čakovca, već prvaci i neporaženi sastav Prve lige sjever u subotu u 18:30 sati gostuju u Zagrebu kod Maksimir pastele, najavljuju da će se u Čakovec vratiti s uspješnim rezultatskim ishodom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije