29. sjednica

SASTAO SE IZVRŠNI ODBOR Dogovren datum održavanja izborne skupštine Zajednice sportova Međimurja

Predsjednik Mato Kljajić biranim se je riječima svima zahvalio na trudu i zalaganju u zadnje 4 godine

Pod predsjedanjem Mate Kljajića održana je 29. sjednica Izvršnog odbora Zajednice sportova Međimurja, najvjerojatnije posljednja u sadašnjem mandatu.

S obzirom na to da delegatima Skupštine Zajednice ovih dana ističe četverogodišnji mandati donijeta je jednoglasna odluka da se izborna Skupštini Zajednice održi u četvrtak 11. travnja s početkom u 19 sati u čakovečkom Hotelu Castellum. S tim u vezi do 8. travnja svi strukovni županijski Savezi i klubovi koji nemaju Saveze trebaju u kancelariju Zajednice dostaviti svoje delegate za novi saziv Skupštine Zajednice koja broji 33 delegata.

Od ostalih odluka Izvršnog odbora spominjemo Odluku o sklapanju ugovora o obavljanju tajničko-administrativnih poslova Zajednice za razdoblje 2024.-2028.godine, odgovornu dužnost tajnika Zajednice uspješno obavlja Tomica Jakopec. Prijedlog Odluke o odabiru i visini financijske potpore nositeljima kvalitete za financiranje korištenja dvorana u 2024. godini, riječ je o iznosu od 45.000 eura, dostavljen je na konačno usvajanje Međimurskoj županiji.

Prije početka sjednice članovi Izvršnog i Nadzornog odbora Zajednice minutom su šutnje odi počast prerano i iznenada preminulom donedavnom uredniku čakovečkog dopisništva HTV-a Mladenu Šariću, a na završetku sjednice predsjednik Mato Kljajić biranim se je riječima zahvalio delegatima Skupštine, Izvršnom i Nadzornom odboru na trudu i zalaganju tijekom proteklog četverogodišnjeg mandata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije