VELIKO PRIZNANJE

NAGRADA ZRINSKI Evo tko će sve primiti ovo vrijedno priznanje i nagradu Međimurske županije!

Na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije, bit će uručena nagrada u obliku posebne plakete i novčanog iznosa od 500 eura

Nagrada “Zrinski” Međimurske županije za 2023. godinu, uzdiže posebne pojedince i organizacije čiji su doprinosi neizmjerni, a danas su na 17. sjednici Skupštine Međimurske županije izglasano od strane vijećnika.

U prvom redu, nagradu Zrinski primit će dr. sc. Krunoslav Mikulan, čiji je izuzetan rad u promicanju kulturnih vrijednosti Međimurja kroz književnost zaslužio ovu prestižnu nagradu.

Na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije, bit će uručena nagrada u obliku posebne plakete i novčanog iznosa od 500 eura. Željko Medved je nagrađen za svoj dugogodišnji trud u razvoju tehničke kulture i stvaralaštva, kao i za iznimne rezultate u radu s mladima. Marija Trstenjak, s velikim poštovanjem, dobit će nagradu Zrinski za svoj neumorni rad u promicanju kulturno-umjetničkog amaterizma te za očuvanje bogatstva folklornog i tradicijskog izričaja.

Nadalje, Košarkaški klub “Rudar” iz Murskog Središća pohvaljen je za svoja izvanredna športska dostignuća i za podizanje športske kulture među građanima. Konačno, Socijalna zadruga Humana Nova bit će nagrađena za svoj značajan doprinos u upravljanju tekstilnim otpadom te za model radne integracije osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih skupina, uz istovremeno podizanje svijesti o ekologiji i društvenoj odgovornosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije