ugodno druženje

FOTO Preloška Udruga umirovljenika održala je skupštinu u odličnoj atmosferi uz glazbu i ples

Jučer, 19. travnja je u kavani Lovac Prelog održana Redovna godišnja skupština Udruge umirovljenika Prelog

Skupštinu je svečano otvorio Pjevački zbor Udruge umirovljenika Prelog sa himnom, a zatim je sve prisutne pozdravio predsjednik Udruge Franjo Novak.

Skupštini su nazočili potpredsjednik skupštine Međimurske županije Ivica Baksa, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki, predsjednica Udruge umirovljenika Ivanovec Nada Sabol, predsjednik Udruge umirovljenika Gornji Hrašćan Mirko Petek, predstavnik Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec Željko Belić, predsjednica Udruge žena Brest Podbrest Danijela Crikvenčić i članica Kulturne udruge Seljačka sloga Prelog Terezija Naranđa.

Kroz točke dnevnog reda pročitana su sva izvješća o radu udruge iz 2023. godine. Udruga je protekle 2023. godine bila veoma aktivna te je postigla pozitivne rezultate u svim aspektima svog djelovanja.

Nakon osnovnog dijela skupštine, slavlje se nastavilo uz proslavu godišnjica braka slavljenika. Tako su ove godine 50 godišnjaci: Marija i Ivan Jasnić te Emilija i Đuro Vincek iz Donjeg Pustakovca, Terezija i Nikola Pintar iz Oporovca, Slavko i Katarina Pečarko iz Cirkovljana, Emilija i Matija iz Palinovca, te iz Preloga; Bermanec Stjepan i Ana, Verona i Đuro Huzanić, Stjepan i Đurđa Naranđa, Branko i Verica Matijašević, Vinko i Marija Hozjak, Zdravko i Milica Hunjak, Milena i Drago Kozarić, Marija i Antun Ružman, Milan i Slavica Pezo.

Slavljenici 60 godina braka ove godine su Branko i Katarina Bernardić iz Svetog Križa te Marija i Josip Kramar iz Čehovca. Ponos ove godine su i Tomo i Štefanija Šestan iz Preloga koji su proslavili prekrasnih 70 godina braka.

Za slavljenike su prigodan program pripremili Pjevački zbor uz pratnju tamburaša te Plesno – scenska sekcija Udruge umirovljenika Preloga, a poklone slavljenicima podijeli su predsjednik Udruge Franjo Novak i predsjednik gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki.

-Ovim putem zahvaljujemo i našim članicama Kreativnih radionica na izradi prekrasnih radova tehnikom „Pick point“ za slavljenike braka koji će biti njihova uspomena i ukrašavati njihov dom. Zahvaljujemo na predivnim poklonima za naše slavljenike i Gradu Prelogu i Međimurskoj županiji.- kažu iz Udruge.

Zabava se kasnije nastavila do kasnih noćnih sati uz živu glazbu i ples.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije