SUPERLIGA

UZBUDLJIVA UTAKMICA Odbojkaši Centrometala odigrali najbolju partiju sezone!

Nakon tri uzastopna poraza odbojkaši Centrometala dočekali su drugoplasiranu Ribola Kaštelu

OKM CENTROMETAL – OK RIBOLA KAŠTELA 3 : 0 (27:25, 25:21, 25:19)

OŠ Strahoninec, gledatelja 200
Suci: Kramar Šandl, Pihler (oboje Zagreb)

Centrometal: Šućur, Stanković, Lučić, Juras, Marko i Matej Martinko, Novak, Rendić, Jengić, Peterlin, Posavec, Zelenika, Vuk, Radoš (trener Novak)

Kaštela: Moćić, Mustapić, Vlahović, Kulušić, Cvijović, Aganović, Jurić, Jureta, Parčina, Cimbaljević, Romić, Jurković (trener Rančić)

Odigrali su Međimurci najbolju partiju ove sezone i s maksimalnih 3:0 došli do pobjede.
Bolje su domaći ušli u utakmicu i poveli 8:4. Gosti su to preokrenuli i vodili 19:16. Tada u igru ulazi kapetan Juras. Pri vodstvu Dalmatinaca od 21:19 Martinko uspješno “kuha”. Redaju poeni domaćih. Šućur je izblokirao Cimbaljevića.

Potom Cvijović promašuje, iza toga ga Peterlin blokira i semafor pokazuje 23:21. Na drugoj set lopti Juras ne prolazi i poravnato je na 24:24. Na slijedećoj seti lopti nije prošao niti Peterlin. Kod 26:25 Rendić odlično servira, na loš prijem nitko nije odigrao drugu loptu i Centrometal dobiva 27:25.
Nastavalju Međimurci sa vrhunskom predstavom i u drugom setu. Vode 10:7, 14:10, 17:12. Mali pad i Kaštelani su na minus jedan. Ali kad je bilo najbitnije redom prolaze Peterlin, Rendić i Juras. Dvije dobre reakcije u obrani i set sa 25:21 ide Centrometalu.

Treći set sličan drugom. Centrometal je odličan i vodi 10:7, 14:10 i 20:15. U ovom setu nisu dopustili Kaštelanima nikakav priključak. Odlični u bloku i napadu utakmicu su završili sa 25:19. U svemu su imali i ogromnu podršku s tribine.

Usprkos par lošijih rezultata navijači su se odazvali u velikom broju a igrači su uzvratili na najbolji način.
Centrometal je time potvrdio najmanje četvrtu poziciju u doigravanju. Do kraja regularnog dijela lige još su tri kola. Već u srijedu Međimurci gostuju u Varaždinu. Ta se utakmica igra od 17 sati. U subotu dočekuju posljednjeplasirani Zadar i na kraju idu u Rijeku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije