vijesti iz odbojke

ODBOJKA SE VRAĆA U ČAKOVEC Ljerka Herman izabrana za predsjednicu Odbojkaškog kluba Čakovec

Nakon mnogo godina Čakovec opet ima odbojkaški klub

Jučer je održana osnivačka Skupština Odbojkaškog kluba Čakovec. Inicijatori novog kluba su bivši igrači i igračice ranijih čakovečkih klubova.

Radi se o osobama koje su i danas vrlo uspješne u drugim međimurskim klubovima. To su Čakovčanci ili bivši Čakovčanci Ljerka Herman, Siniša Novak, Hrvoje Novak i Jadranko Kirić.

Tu su i bivše igračice čakovečkih klubova Iva Novak, Antonia Hajdinjak, te sestre Ana i Sanda Novak. Između jedanaest osnivača za predsjednicu je izabrana Ljerka Herman, podpredsjednik je Hrvoje Novak, a za tajnicu je izabrana Iva Novak. Klub će krenuti od početka sa najmlađim dobnim skupinama. Okupljat će djevojčice i dječake zainteresirane za bavljenjem odbojkom. Klub u prvoj godini neće imati seniorsku ekipu. Zatražili smo izjave nekih od osnivača:


Ljerka Herman je rekla sljedeće – Kao Čakovčanku me smetala činjenica da u mom gradu nemamo odbojkaški klub. A Čakovec je bio poznat kao grad odbojke. Zato smo odlučili da se pokrenemo i vratimo odbojku u Čakovec. Znanja i iskustva imamo i vjerujem da možemo napraviti jednu dobru priču. Nadam se da ćemo imati potporu grada i gradske sportske zajednice.


Dok se trener Siniša Novak obratio ovim riječima -Iako sam ja kao trener uključen u OK Međimurje Centrometal drago mi je da se pokrenula inicijativa za klub u mom Čakovcu. Sasvim sigurno ću i ja pomoći da klub zaživi i da se vrati stara slava čakovečke odbojke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije