odbojka

DOBRO SU IGRALI Odbojkaši Centrometala završili su natjecateljsku sezonu

Odbojkaši Centrometala završili su natjecateljsku sezonu

I u uzvratnoj utakmici polufinala doigravanja zagrebačka Mladost bila je bolja i prošla u finale. No Centrometal je odigrao odličnu utakmicu koja je uz malo više sreće mogla otići u drugom smjeru. Odlično su Međimurci igrali i sredinom seta vodili 14:11. Mladost je to stigla i igralo se poen za poen.

Kod 21:20 za goste Peterlin prolazi, nakon toga Ecker smečira u aut, pa Peterlin blokira Cvancigera i Centrometal vodi 23:21. Nakon minute odmora Mladostaši su bolje odigrali završnicu i sa 26:24 došli do seta. Cvanciger je odlično odservirao i prolazio u napadu, zadnji poen Galić je izblokirao Peterlina. To je bio prijelomni trenutak utakmice. Na polovici drugog seta Mladost se odvojila i taj set dobila uvjerljivo.

Centrometal je ponovno zaigrao odlično u trećem setu u kojem je vodio 9:6. Sredinom seta Mladost je preokrenula rezultat. U završnici su Međimurci došli na minus dva ali više od toga nisu mogli, set završava sa 25:22 za Mladost. Zagrepčani ove sezone u prvenstvu i kupu nisu izgubili niti jednu utakmicu i potvrdili su da su trenutno najbolja hrvatska momčad. Iza Centrometala je odlična sezona u kojoj su opet ušli među četiri najbolje ekipe. Tijekom cijele utakmice domaći igrači imali su odličnu podršku sa tribine a po završetku utakmice navijači su ih pjesmom i pljeskom nagradili za sve što su pružali ove sezone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije