Pobjede odbojkaša Centrometala te košarkaša Međimurja i Čakovca

U susretu 1. odbojkaške lige Centrometal je u Daruvaru bio bolji od domaćina 3:0. Po setovima je rezultat bio 25:14, 25:20 i 25:15. Više o tom susretu u nastavku. U 2. ligi Totovec je u svojoj dvorani pobijedio Croatiu 3:0 (25:20, 25:22 i 25:20). U nedjelju u 15:00 sati Nedelišće je gost Gorici. U ligi za prvaka kod odbojkašica u nedjelju u 17:00 sati Kaštel dočekuje Plavog zmaja.

U košarkaškoj A – 2 ligi u derbiju kola Međimurje je pobijedilo Vindiju 76:69. Rudar je na svom parketu poražen od Ivančice 65:68 uz velike primjedbe na suđenje. Čakovec je slavio u Koprivnici 69:53.

U 3. rukometnoj ligi Info Star je poražen u Garešnici 27:21. U nedjelju u 18:00 sati Nedelišće dočekuje Lipu. U 17:00 sati rukometašice Čakovca dočekuju Veliko trojstvo, a Prelog u 14:00 sati gostuje kod druge ekipe Koke.

Centrometal lako prošao Daruvar

OK DARUVAR – OKM CENTROMETAL 0:3 (14,20,15)

Odbojkaši Centometala opravdali su ulogu favorita, te u Daruvaru uvjerljivo osvojili sva tri boda. Od samog početka susreta Međimurci su bili dominantni. Već je na prvom odmoru
prvog seta bilo 8:3, kasnije je razlika samo rasla za konačnih 25:14.

Odlična igra nastavljena je i u drugom setu kad je opet na prvom tehničkom odmoru 8:3 za črečanski klub. Razlika od pet poena zadržana je i kod 12:7, da bi nakon toga uslijedilo jedino loše razbolje u igri Međimuraca.

To su iskoristili domaćini i poveli 15:14. Međutim to nije dugo potrajalo, naši su odbojkaši dodali gas, ubrzo poveli sa par poena razlike i sigurno priveli set kraju sa sigurnih 25:20. Treći set bio je tek formalnost. Domaćin kao da se tad predao. Na kraju je bio 25:15. U ovom susretu trener Kirić dao je priliku svim igračima sa klupe.

Bila je ovo četvrta uzastopna pobjeda Centrometala za tri boda čime su i nadalje na petom mjestu prvenstvene ljestvice, te sve bliže doigravanju za prvaka. U sljedećem kolu već u utorak dočekuju prvoplasirani Rovinj. Utakmica se igra u dvorani SGC Aton sa početkom u 18:45 sati.

Bit će to prava odbojkaška poslastica u kojoj Centrometal nije bez šansi. Stoga se pozivaju simpatizeri črečanskog kluba da bodrenjem pomognu svom klubu. Ulaz je besplatan. Nakon toga drugog vikenda gostuju u Karlovcu. (D.P.)

Gradska dvorana Daruvar, gledatelja 100

Suci: Mijić (Osijek), Babić (Zagreb)

Daruvar: Meringer, Božić, Bartok, Karapandža, Sabolić, Strahija, Kolar, Rendić, Kurtović, Nagy, Rendić, Pap (trener Meringer)

Centrometal: Kovač, Puđa, Vabec, Križanović, Todorović, T. Posavec, M. Posavec, D. Posavec, Gotal, Petran (trener Kirić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije