Badminton: Katja i Jan Nikola najbolji kod početnika

Proteklog tjedna u dvorani II. OŠ Čakovec održan je 1. turnir MBL-a 2011./12. za početnike djevojčice i dječake. Liga se igra kroz tri turnira, a za ukupni poredak boduju se dva najbolja rezultata. Voditelj lige je trener Tomislav Grubić.

U konkurenciji djevojčica prvu pobjedu ostvarila je Katja Siročić  pobjedivši u finalu Niku Bulat 11:7. Treće mjesto osvojila je Ina Derk pobjedivši Janu Bračko 11:5. Peto mjesto osvojila je Saša Leskovar  pobijedivši   Margaretu Lesjak  11:7. Sedmo mjesto osvojila Lucija Črep pobijedivši Barbaru Modlic 11:8 dok je deveto mjesto osvojila Marija Hrkač pobijedivši Mariu Krištofić 11:8. Sljedeći 2. turnir na rasporedu je sredinom ožujka.

U konkurenciji početnika dječaka uvjerljivu pobjedu ostvario je Jan Nikola Dvanajščak  pobjedivši u finalu Luku Črepa 11:5. Treće mjesto osvojio je Marko Kolarić pobijedivši Ivana Grubića 11:0. Peto mjesto osvojio je Lovro Bašek – Žerjav pobjedivši Brunu Bana 11:6 dok je sedmo mjesto osvojio Jan Kekez pobijedivši Juraja Cesara 11:1.

Badmintonski klub “Međimurje” Čakovec je organizator i domaćin 3. Saveznog turnira HK-a 2011./12.  za seniore. 3. Savezni turnir  za seniore  će se održati u dvorani II. OŠ Čakovec i to subotu  3. 3.  2012. od 9.00 do 15.00 sati.

Na turniru će nastupiti oko 30 najboljih seniora i seniorki   iz cijele Hrvatske  u konkurenciji  pojedinaca i parova, a među njima i naša ekipa seniora. Pozivaju se svi ljubitelji badmintona da dođu bodriti naše igračice i igrače. Ulaz je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije