Otvorena nova sezona: Rukometaši Međimurja poraženi od Buzeta

Otvorena nova sezona: Rukometaši Međimurja poraženi od Buzeta

Na otvaranju nove sezone 2011./2012. rukometne Premijer lige Međimurje je u Čakovcu poraženo od Buzeta 27:31. Kao što se i očekivalo mlada i poletna ekipa iz Čakovca imala je previše pogrešaka i oscilacija u igri koje su dovele do poraza koji to možda i nije morao biti.

Gosti bolje otvaraju susret i imaju prednost 0:4 i 2:8. Gostujući vratar je skupio već osam obrana, naši ni jednu. Tada na gol Čakovčana dolazi Benjamin Kovačević, zaustavlja nekoliko lopti i Međimurje se vraća na 12:12 u 24. minuti. Prvi dio završava 13:14 s time da su Čakovčani promašili dva sedmerca, imali su 10 minuta isključenja prema samo jednom isključenju Buzeta.

Gosti puno bolje otvaraju drugi dio i polako se udaljavaju na sigurnu rezultatsku udaljenost. U 43. minuti bilo je 18:25. Čakovčani nisu klonuli, iz publike se čulo ”Nema predaje!”. U 54. minuti Međimurje zaostaje samo dva gola, bilo je 25:27. No više od toga nije išlo. U 56. minuti je 25:29 i do kraja susreta svaka ekipa je zabila još dva gola za konačnih 27:31 za Buzet.

Treba pohvaliti dvjestotinjak gledatelja koji su bučno bodrili Čakovčane. Pri kraju susreta kad je bilo očito da će to biti domaći poraz pljesak nije prestao jer su čakovečki rukometaši dali sve od sebe.

Kod Međimurja strijelci su bili Zadravec 6, Budiša i Petek 5, Varga 3, Martinčević i Krajner 2, Mišević, Matić, Kušen i Barić 1. Vratari nisu imali svoj dan: Kovačević 8/29, Milas 1/5 i Marciuš 1/5.

U igri Buzeta najefikasniji su bili Vukelić i Vrkljan sa 6 golova, Sunjić je zabio 5. Vratar Badurina imao je 17 obrana, a jednu je dodao Jović.

U tjednu koji je pred nama slijede nova dva susreta Međimurja i nada da će u nekom od njih protiv Arene Jadrograd u Puli u gostima ili zagrebačke Dubrave kod kuće doći do punog plijena.

Gol Međimurja

Kontra Buzeta

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije