NK MLADOST

SVETA MARIJA ŽIVI NOGOMET Vlada veliko zajedništvo, žene im poklonile kameru za snimanje

Lijepa gesta članica Društva žena Amalija Kranjec Sveta Marija. Danas je povijesni nogometni dan u Svetoj Mariji.

Kad se ujedine ciljevi, želje i jasne vizije nije ništa nepremostivo. Pokazali su to u proteklih mjesec dana kada su u Svetoj Mariji svi stali uz mjesni NK Mladost.

Naime, toj se je sportskoj sredini, temeljem lanjskog plasmana, pružila prigoda da zaigraju u nogometnom rangu više u odnosu na Prvu ŽNL MNS. Dobili su mogućnost igranja u 4.NL Čakovec/Varaždin, no daleko su bili do zadovoljavanja uvjeta za taj rang natjecanja.

Pokazali su Svetomarščani svoju odlučnost-stvorit ćemo dečkima uvjetima. I stvorili su ih nadljudskim naporima, a zalaganjem onih s dugog spiska zaslužnih.

Danas će igrati prvu utakmicu na terenu i okruženju koje mnogi neće prepoznati. U 17 sati u goste im dolazi NK Omladinac iz Novog Sela Rok. Možemo reći, derbi u svim segmentima. Taj događaj će biti kamerom zabilježen. Kamerom koju su klubu poklonile članice mjesnog Društva žena Amalija Kranjec, a sve u sklopu zadovoljavanja svih uvjeta natjecanja.

Kameru je klupskom predsjedniku Slavku Kvakanu predala Gordana Hunjadi, predsjednica društva. Bilo je to jučer na večeri zahvale za sve one koji su na bilo koji način pomogli da ovaj dio Svete Marije i ovaj klub zasjaju posebnim sjajem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije