NAGRADNA IGRA Međimurec dočekuje Nedelišće

Ključ cijele sezone 4. HNL skupina Čakovec – Varaždin vrlo vjerojatno nalazi se u 27. kolu u kojem se u izravnim dvobojima susreću četiri najbolje plasirane momčadi na tablici – trećeplasirana Bednja (53) domaćin je prvoplasiranom Poletu (57), dok će četvrtoplasirani Međimurec (46) u susjednom derbiju ugostiti Nedelišće (56). Na igračima Bednje i Nedelišća trag su sigurno ostavile finalne kup utakmice u kojima su u srijedu poraženi od Varaždina 4:1, odnosno Međimurja 2:0.

Međimurs se trenutno nalazi na 4. mjestu, a u 26 odigranih utakmica osvojili su 46 bodova (13 pobjeda, 7 remija, 6 poraza) s ostvarenom gol-razlikom 73:41. Najbolji strijelac i najopasniji igrač Međimurca je Shohei Yokoyama s 20 pogodaka, a slijede ga Filip Hrustek s 13 te kapetan Darijan Treska s 11 pogodaka. U 11 proljetnih kola osvojili su 28 bodova i pritom upisali samo jedan poraz, a uz to su znatno popravili jesenski plasman.

Na domaćem terenu Međimurec je ove sezone odigrao 13 utakmica i ostvario čak 10 pobjeda, od kojih su najupečatljivije one u 17. kolu protiv vodećeg Poleta (4:2) i u 11. kolu protiv petoplasiranog Dinama (4:0). Jesenski susret Nedelišća i Međimurca, odigran pred 500 gledatelja, završio je bez pobjednika, rezultatom 3:3, a video sažetak te utakmice možete pogledati ovdje. Oba trenera-igrača, Davor Piškor i Goran Međumurac, nemaju kartonirane igrače pa mogu na teren poslati najjače snage.

Utakmica 27. kola 4. NL Čakovec-Varaždin između Međimurca i Nedelišća odigrat će se 27. svibnja (nedjelja) u Dunjkovcu-Pretetincu s početkom u 17:30 sati, donosi portal NK Nedelišće.

Glavni sudac: Nikola Jelić (Ribić Breg)
1. pomoćni sudac: Željko Šambar (Ivanec)
2. pomoćni sudac: Ivica Svetec (Zagreb)
Delegat: Stjepan Perko (Lopatinec)

NAGRADNA IGRA: Uoči susreta Međimurca i Nedelišća pozivamo vas na sudjelovanje u nagradnoj igri i pogađanja konačnog rezultata ovog susjedskog derbija. Prognozu možete ostaviti do početka susreta isključivo u komentarima ispod ovog teksta, a bude li više točnih prognozera dobitnika ćemo dobiti slučajnim odabirom. Nagrada su dva ručka i dva pića u American Dineru u Nedelišću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije