BADMINTONAŠI uspješni u Zagrebu

U subotu u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu u organizaciji BK Medvedgrad 1998 Zagreb održan je 2. Savezni badmintonski turnir za seniore i veterane Hrvatskog kupa 2018. Na turniru seniora nastupilo je 30 igrača i igračica iz devet klubova Hrvatske, a među njima seniorska ekipa pod vodstvom trenerice Emilije Talan i trenera Tomislava Grubića. U konkurencji veterana nastupilo je 30 igrača i igračica iz sedam klubova Hrvatske, a među njima i veteranska ekipa našeg kluba.

Srebrna Emilija Talan


U konkurenciji seniora pobjedu je ostvario Igor Čimbur (MZ). U meču za treće mjesto naš Luka Grubić izgubio je od Filipa Jagara (VG) 2:0 ( 21:15, 22:20 ) i tako osvojio 4. mjesto. Poredak ostalih naših: 9. Luka Vlahek i 13. Borna Vadlja.

U konkurenciji seniorki pobjedu je ostvarila Dora Drvodelić (MZ) pobijedivši u finalu našu Emiliju Talan (MČ) 2:0 (21:14, 21:8). Poredak ostalih naših: 9. Laura Horvat i 11. Karmela Vadlja.

Veteranska ekipa BK Međimurje


U konkurenciji mješovitih parova pobjedu je ostvario par Igor Čimbur / Katarina Galenić (MZ). U meču za treće mjesto naš Luka Grubić s Dubrovčankom Mijom Čerjan poražen je 2:0 ( 21:17, 22:20 ) od para Dora i Borna Drvodelić (MZ) i tako osvojili 4.mjesto. Poredak ostalih naših: 7. Matija Hranilović / Emilija Talan, 10. Borna Vadlja / Karmela Vadlja i 13. Luka Vlahek / Laura Horvat.

U konkurenciji muških parova veterana +35 prvo mjesto osvojio je par Antonio Lovrić / Marjan Vugrinec (PZ/KC) pobijedivši u finalu naš par Danijel Zadravec / Nikola Šoštarić ( MČ) 2:0 i tako osvojili srebrnu medalju. U konkurenciji veterana +45 prvo mjesto osvojio je Marjan Vugrinec (KC), a naš Filip Vadlja osvojo je 5. mjesto.

Srebrni veteranski medaljaši Filip, Danijel i Nikola


U konkurenciji muških parova veterana +45 naš par Danijel Zadravec / Filip Vadlja osvojio je srebrnu medalju izgubivši u finalu od para Sandi Šaban / Nikica Šikić 2:0. Naš Rajko Bel s Mislavom Balenom (ZM) osvojio je 4. mjesto. U konkurenciji veterana +55 prvo mjesto osvojio je Zdenko Mihetec (SZ). Naš Rajko Bel zauzeo je 4. mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije