NOGOMETAŠI MEĐIMURJA kod Varteksa

U 5. kolu 1. HNL za žene u subotu u 15 sati igraju Trnava i Neretva, dok u nedjelju od 11 sati igraju Katarina Zrinski i Split.

U 11. kolu 3. HNL istok igrat će u susjedskom ogledu Varteks Varaždin i Međimurje. Oba kluba su pri dnu tablice s 9 bodova. Susret se igra u nedjelju od 14 sati na stadionu Slobode.



U 4. HNL Mladost Komet se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog udaljenja predstavnika kluba s klupe za pričuve. Na listi strijelaca i dalje su najuvjerljiviji Stjepan Krznar iz Dinama Domašinec s 15 pogodaka (od 19 koliko je ukupno postigao Dinamo) i Tomislav Medved s 14 pogodaka iz Poleta Sveti Martin na Muri (on je postigao točno pola Poletovih golova).

U subotu od 15:00 sati igraju Mladost Komet – Pušćine, Rudar – Sloga (Čakovec), Sloboda (Slakovec) – Novi Marof, Podravina – Nedelišće i Zelegaj – Bednja, dok će u nedjelju od 14:00 sati igrati Međimurec – Dinamo (Domašinec), Jalžabet – Polet (Sveti Martin na Muri) i Plitvica (Gojanec) – Nedeljanec.

U 1. ŽNL subotnji par je Polet (Pribislavec) – Sokol u 15 sati, a u nedjelju od 14 sati igraju Mladost (Sveta Marija) – Dinamo (Palovec), Naprijed – Centrometal, Spartak – Jedinstvo (Gornji Mihaljevec), Podturen – BSK, Trnava – Omladinac (Novo Selo Rok), Sloga (Štrigova) – Graničar (Kotoriba) i Galeb – Hodošan.

U 2. ŽNL skupina A u subotu u 15 sati igraju Kraljevčan 38 i Mladost (I), a u nedjelju od 15:00 sati Drava (Kuršanec) – Croatia, Borac (Turčišće) – Mladost (Dekanovec), ČSK – Vidovčan, Dubrava – Omladinac (Držimurec Strelec), Jadran – Dubravčan, Budućnost (Podbrest) – Budućnost (Miklavec) i Radnički – Jedinstvo (Novo Selo na Dravi). Za ovu ligu kao zanimljivost donosimo da je za Dubravu registriran Machado Martins Caio Augusto iz Gremio Barueri Futebol Ltda Sao Paulo, NS Brazil.

U 2. ŽNL skupina B tri subotnja susreta od 15 sati su Šenkovec – Omladinac (Mačkovec), Hajduk (Štrukovec) – Pobjeda i Donji Koncovčak – Mura, dok će u nedjelju od 14 sati na travnjake Trnovec – Zasadbreg 77, Hajduk (Brezje) – Plavi, Sloboda (Mihovljan) – Venera, Mali Mihaljevec – Bratstvo (Savska Ves) i u derbiju kola Bratstvo (Jurovec) – Strahoninec.

U posljednjem jesenskom kolu 3. ŽNL u subotu u 15 sati igraju Torpedo – Otok, Napredak – Mladost (Selnica) i Vučetinec – Dinamo (Žiškovec), dok će noćni susret od 17 sati na stadionu Mladosti igrati Međimurje-Čakovec i jesenski prvak Borac (Donji Hrašaćn). U nedjelju od 14 sati igraju Drava (Donji Mihaljevec) – Bratstvo (Preseka) i Parag – Draškovec.

Redoviti sastanak svih trenera održat će se u četvrtak 26. listopada s početkom u 19 sati u Nedelišću, Kavana Atlantik.

Treće klupsko malonogometno prvenstvo Međimurja na mantinele održat će se u sportskoj dvorani Aton u Nedelišću od 23. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije