VIDEO I FOTO Graničar (K) u derbiju kola bolji od Jedinstva (GM)

U derbiju 4. kola 1. međimurske nogometne lige, Graničar je u Kotoribi dočekao Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca. Obje momčadi u utakmicu su ušle sa 7 osvojenih bodova.

Prvi pogodak je oko 250 gledatelja moglo vidjeti već u prvoj minuti. Nakon pogreške u obrani Graničara, Mihael Ladić bježi stoperima i zabija pored nemoćnog Franje Dolenca za 0:1. Kotoripčani se u susret vraćaju već u 8. minuti kada Neven Andrlon glavom postiže pogodak nakon kornera.

Do kraja poluvremena bilo je nekoliko prilika s obje strane, no pogodaka nije bilo. Na samom početku drugog dijela, u 47. minuti Vilim Kos nakon solo prodora lijepim pogotkom dovodi Graničar u vodstvo. Nakon toga Graničar preuzima inicijativu i niže nekoliko sjanih prilika, no Patrik Mihalić na vratima spašava goste.

Utakmica se zaoštrila te je sudac Marko Đurđek pokazao čak 9 opomena, a u 87. minuti je Nikola Horvat zaradio drugu, nakon čega je isključen. U posljednjih nekoliko minuta gosti pritišću u nadi za izjednačenjem, no Neven Andrlon na asistenciju Roberta Dežđeka povisuje na 3:1 i potvrđuje pobjedu Graničara koji je sada na vrhu tablice, s istim brojem bodova kao BSK Belica.

Graničaru u subotu predstoji gostovanje u Macincu kod Centrometala, dok Jedinstvo dočekuje Omladinac iz Novog Sela Rok.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije