Komentar nedjeljnog kola: Nedelišću, Međimurcu i Slobodi (S) gostujući bodovi

U 1. HNL za žene Katarina Zrinski je poražena kod Osijeka 12:0. Poluvrijeme je bilo 8:0. Osječanke su već osigurale dvadeseti naslov prvakinja tako da ovaj rezultat nije iznenađujući. Recimo vrijedi spomenuti da je Slavonkama gol – razlika +131 što dovoljno govori koliko su dominantne u našoj ligi.

1. HNL za žene: Trnava – Agram nije odigrano, Osijek – Katarina Zrinski 12:0.

MŽNL Čakovec – Varaždin: Nedelišću, Međimucu i Slobodi (S) gostujući bodovi

U Cirkovljanu je Naprijed poražen od Nedelišća 1:2 sa svim golovima u prvom dijelu. Novi Marof i Rudar su odigrali 3:3. Poluvrijeme je bilo 1:1. Jalžabet je u derbiju pobijedio Mladost Komet 4:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Vodeći trojac su Nedelišće i Rudar s 51 bodom, treći Jalžabet ima 48.

Slavlje Nedelišća u Cirkovljanu


Pušćine je bilo bolje od Centrometala 2:0 s oba gola u drugom dijelu. Graničar je poražen od Međimurca 0:1 golom u prvom poluvremenu. Sloboda Slakovec je slavila u gostima kod Plitvice 4:2. Poluvrijeme je bilo 2:0 za Slakovčane.


MŽNL Čakovec – Varaždin: subota Polet (SMnM) – Varteks 2:0, Zelengaj – Zadrugar 3:0, nedjelja Naprijed – Nedelišće 1:2, Pušćine – Centrometal 2:0, Graničar – Međimurec 0:1, Jalžabet – Mladost Komet 4:1, Novi Marof – Rudar 3:3 i Plitvica – Sloboda 2:4.

1. ŽNL: Samo Palovčanima domaći bodovi u nedjelju poslijepodne

Sokol je u Vratišincu poražen od Poleta (P) 0:3 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku. U Palinovcu poraz Mladosti od Jedinstva (GM) 1:3. Prvi dio je završio 0:2. U susjedskom derbiju bez golova, Kraljevčan i Trnava odigrali su 0:0.

Susjedski derbi u Donjem Kraljevcu bez golova


U Palovcu jedina domaća pobjeda u kojoj je Dinamo bio bolji od Mladost iz Ivanovca 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:1. Spartak je poražen od Mladosti iz Svete Marije 3:4. Poluvrijeme je bilo 1:1. Galeb i Dinamo Domašinec odigrali su 1:1 s oba gola u drugom poluvremenu.

1. ŽNL: subota Sloboda (Mihovljan) – Omladinac (Novo Selo Rok) 1:1, nedjelja Sloga (Čakovec) – BSK 8:1 /10 sati/, Sokol – Polet (Pribislavec) 0:3, Mladost (Palinovec) – Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) 1:3, Kraljevčan 38 – Trnava 0:0, Dinamo (Palovec) – Mladost (Ivanovec) 3:2, Spartak – Mladost (Sveta Marija) 3:4 i Galeb – Dinamo (Domašinec) 1:1.

2. ŽNL skupina A: Croatia i dalje sigurna

Omladinac (DS) bio je bolji od Vidovčana 2:0 s oba gola u drugom poluvremenu. Otok je poražen od Omladinca (M) 1:4. Poluvrijeme je bilo 0:2. Lider Croatia bila je sigurna protiv Draškovca 4:0 s dva gola u svakom poluvremenu.

Omladinac (DS) je bio bolji od Vidovčana


ČSK je poražen od Bratstva iz Savske Vesi 0:1 golom u drugom dijelu. Zahvaljujemo Nini Jagec koja je poslala video gola koji je gostima donio sva tri boda.


Drava (DM) je poražena kod kuće od Dubrave 3:4. Poluvrijeme je bilo 1:1. U Miklavcu pobjeda Budućnosti nad Dubravčanom 2:0 s oba gola u prvom poluvremenu. U Turčišću visoka pobjeda Borca nad Strahonincem 5:2. Poluvrijeme je bilo 1:0.

2. ŽNL skupina A: subota Hodošan – Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) 5:2, nedjelja Omladinac (Držimurec Strelec) – Vidovčan 2:0, Otok – Omladinac (Mačkovec) 1.4, Croatia – Draškovec 4:0, Drava (Doni Mihaljevec) – Dubrava 3:4, ČSK – Bratstvo (Savska Ves) 0:1, Budućnost (Miklavec) – Dubravčan 2:0, Borac (Turčišće) – Strahoninec 5:2.

2. ŽNL skupina B: Pobjeda jednim golom slavila u Zebancu

U Zebancu poraz domaćina od lidera Pobjede 0:1 golom u drugom poluvremenu u 60. minuti. Sloga je u Štrigovi pobijedila Napredak s visokih 6:1. Sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu koje je završilo 5:1.

Slavlje Pobjede kod Zebanca


U Brezju su Hajduk i Plavi odigrali 3:3 sa svim golovima u drugom poluvremenu. Mali Mihaljevec je pobijedio Hajduk (Š) 3:1. U općinskom srazu poraz Zasadbrega od Vučetinca 2:3. Gosti su i na poluvremenu imali minimalnu prednost 1:2.

U Jurovcu su Bratstvo i Venera odigrali 1:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Mura i Trnovec podijelili su bodove odigravši 1:1. Domaćin je poveo u prvom dijelu, a gosti poravnali u nastavku.

2. ŽNL skupina B: subota Donji Koncovčak – Šenkovec 0:3, nedjelja Sloga (Štrigova) – Napredak 6:1, Hajduk (Brezje) – Plavi (Peklenica) 3:3, Mali Mihaljevec – Hajduk (Štrukovec) 3:1, Zebanec – Pobjeda 0:1, Zasadbreg 77 – Vučetinec 2:3, Bratstvo (Jurovec) – Venera 1:1, Mura – Trnovec 1:1.

3. ŽNL: Gostujuća šestica Podturna

U Gardinovcu je Radnički poražen od prvog Podturna 0:6 s dva gola u prvom dijelu i četiri u drugom. Budućnost (P) i Borac (DH) nisu baš bili nešto raspoloženi u napadu i suret je završio s nepopularnih 0:0.

Jadran je bio bolji u Štefnacu od Brastva (P) 3:0 s jednim golom u prvom poluvremenu i još dva u drugom. U Dekanovcu je Mladost porazila Torpedo 4:0 sa svim golovima u prvom poluvremenu. Drava je u Kuršancu poražena od Dinama (Ž) 1:2 sa svim golovima u prvom dijelu.

3. ŽNL: nedjelja Radnički – Podturen 0:6, Budućnost (Podbrest) – Borac (Donji Hrašćan) 0:0, Jadran – Bratstvo (Preseka) 3:0, Mladost (Dekanovec) – Torpedo 4:0, Drava (Kuršanec) – Dinamo (Žiškovec) 1:2. Mladost (Selnica) i Parag su bili slobodni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije