klub bogate tradicije

POSEBAN DOŽIVLJAJ Učenici PŠ Gardinovec posjetili MRK Čakovec i saznali što znači biti vrhunski sportaš

Učenici 3.b razreda PŠ Gardinovec, u sklopu Projekta građanin, 9. travnja 2024. posjetili su Muški rukometni klub Čakovec koji ima bogatu tradiciju

Okupili su se u Dvorani Graditeljske škole Čakovec. Trener Josip Borković dopustio im je sudjelovanje na kondicijskom treningu. Željeli su, na vlastitoj koži, osjetiti što znači biti vrhunski sportaš. S nestrpljenjem su čekali trening kako bi im predstavili projekt pod nazivom „Ne čekajte, izaberite!“, postavili igračima nekoliko pitanja te se priključili njihovom kondicijskom treningu.

U razgovoru s igračima saznali su kako se postaje vrhunski sportaš te shvatili koliko su njihovi treninzi zahtjevni. Aktivno su se uključili u trening i na vlastitoj koži osjetili da biti vrhunski sportaš nije nimalo lagan posao. Uvjerili su se da kondicijski trener, Goran Vuk radi vrhunski posao te da se sportaš ne postaje preko noći nego uz puno napornih treninga, odricanja, upornosti i dobre volje.


Poručili su im da se što više kreću i bave sportom. Shvatili su da bi postao pobjednik moraš dati sve od sebe. To ne vrijedi samo za sport, nego za sve izazove koji nas čekaju u životu. Dati sve od sebe, boriti se i ne odustati ma kako bilo teško jer samo tako možemo uspjeti u onome što želimo.

Na licima učenika, igrača i trenera bilo je vidljivo da je ovo za sve bio poseban doživljaj. Ovaj posjet svima će ostati u lijepom sjećanju uz želju da i dalje nastave besprijekoran niz bez poraza naročito iduće sezone kada ulaze u najviši rang hrvatskog rukometa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije