I.RUKOMETNA LIGA SJEVER – MUŠKI

SLAVLJE U ZAGREBU MRK Čakovec nastavlja svoj pobjednički niz

Čakovčani se nisu umorili, nastavljaju s pobjedama, ovaj su puta slavili u Zagrebu kod protivnika s kojima tradicionalno uvijek igraju zahtjevne susrete.

MAKSIMIR PASTELA – ČAKOVEC 29:34 (15:15)


ZAGREB – Sportska dvorana Dubrava. Gledatelja: 50. Suci: Dino Bedeković i Bruno Perić (oba Bjelovar).
MAKSIMIR PASTELA: Hrka. Kos, Baković 3, Mlakar, Materljan, Metak,Perić 2, Kahalina, Kožar, Banović 3, Pehar 2, Mađerić 9, Fistonić 3, Debelić 4, Momčilović 1, Kovačić 2. Trener: Boris Nemec.


ČAKOVEC: V.Horvat, Martinez, Hozjan 9, Friščić 7, Zadravec 4, Tkalčec 1, Kranjec, Vuković, E. Horvat, Toplek, Tompić 6, Horvatić 3, Goričanec 2, Malović 2. Trener: Josip Borković.


Nakon izjednačene igre i isto takvog rezultata poslije 30 minuta (15:15), vrlo dobrom igrom u drugih 30 minuta nisu dozvolili eventualno rezultatsko iznenađenje. Domaći su u 32.minti vodili 17:15, iza toga do kraja pak više nisu imali prilika za bolji rezultat. Čakovčani su se razigrali, nije bilo slabog mjesta u momčadi,igrali su bez greške u obrani, raznovrsno i efikasno u napadu i završili susret s velikih pet razlike.


Sada svi s nestrpljenjem čekaju petak i posljednji domaći susret u Prvoj ligi sjever. U 19:30 sati domaćini su ekipi Vidovca, očekuju pobjedu i da im se preda pehar za naslov prvaka. A iza toga će zajedno sa svojim vjernim gledateljima za koje pripremaju posebno iznenađenje, proslaviti naslov prvaka i plasman u Premier ligu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije