PETRA NOVINŠČAK imenovana v.d. ravnateljicom OŠ Sveti Martin na Muri

Započela je još jedna školska godina. Prvi dan nastave djelatnike škole, učenike i roditelje nije dočekalo poznato lice ravnatelja OŠ Sveti Martin na Muri Tomislava Paljaka.

Nakon 17 godina ravnateljstva i sveukupno 21 godine u školi, okrenuo je novu stranicu, premda tu njegova priča ne završava. Svoj status ravnatelja stavio je u mirovanje, dok obavlja svoju dužnosničku službu kao dožupan Varaždinske županije. Želimo mu puno uspjeha na novoj dužnosti, sigurni smo da će taj posao obavljati savjesno i odgovorno, kao što je to i uvijek radio u školi, samo sada na višoj razini.

Na školskom odboru imenovana je Petra Novinščak v.d. ravnateljicom. Tako je prvi dan nastave, krenuo sa podosta promjena i ponekih novih lica. U školske klupe po prvi puta su sjeli i naši đaki prvaki, njih 31.

Dočekani su sa priredbom dobrodošlice, koja je već postala tradicija ove škole. Za lakši uvod u radne pothvate učenici se svake godine, uz stručno vodstvo Mirjane Bregović, Anđelke Klemenčić, Spomenke Vincek i Stjepana Horvata, potrude da olakšaju i razvesele učenike povodom nove školske godine. Veselih i osmijehom ispunjenih lica lakše koračaju u svoje razrede, spremni za nova znanja, radosti i druženja. Na kraju priredbe svima se obratila i nova v.d. ravnateljica Petra Novinščak:

“Iskreno mi je zadovoljstvo i čast pozdraviti Vas na početku nove školske i nastavne godine te Vam zaželjeti dobrodošlicu u školske klupe, razrede i školu. Svima želim puno uspjeha, lijepih i sretnih školskih dana, puno volje, upornosti i marljivosti u učenju i radu te da kroz godinu njegujete stara i nova prijateljstva, budete pravedni i tolerantni u odnosu s drugima i steknete bitne životne lekcije i ostvarite postavljene odgojno-obrazovne ciljeve.

Neka marljivost, tolerantnost i poštovanje budu niti vodilje u našem radu, a razgovor i dogovor način komunikacije!”

Kao i svake godine, ni ove nije izostao blagoslov Duha Svetoga na sv. misi koju je predvodio vlč. Ivan Herceg, a nije ni izostalo druženje djelatnika škole i velečasnoga na župnom dvoru. Svim učenicima, roditeljima i djelatnicima, kao i novoj v.d. ravnateljici želimo školsku godinu ispunjenu novim znanjima, nezaboravnim trenucima i uspjesima!!!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije