SDP Sveti Martin na Muri održao Konvenciju

Općinska organizacija SDP-a Sveti Martin na Muri, održala je svoju Tematsko-izvještajnu konvenciju, kojom je ujedno obilježila 15 godina svojeg djelovanja. O počecima rada svetomartinske organizacije govorio je prvi predsjednik Mirko Krajačić, dok je aktualna predsjednica prof. Petra Novinščak, uz zahvalu svima koji su dobro radili, najavila još bolje i uspješnije dane za stranku.

Čestitke su slavljenicima uputili kolege iz drugih sredina, dok je Anđelko Nagrajsalović, dopredsjednik SDP-a Međimurske županije izrazio nadu kako će svetomartinski SDP na lokalnim izborima postići zapažen rezultat te kako je Petra Novinščak odlična kandidatkinja za općinsku načelnicu.

– Petra je ostvarila sjajan preferencijalni rezultat na izborima za Sabor RH, prisnažio je svoje mišljenje Nagrajsalović.

Ovim skupom je završen ciklus konvencija međimurskog SDP-a te je predsjednik županijskog SDP-a Mladen Novak komentirao zapažanja i ustvrdio kako su stranci potrebni novi ljudi, snažnije uključivanje žena i mladih kao i nove ideje i programi prilagođeni vremenu i potrebama svih koji žive od rada.

Rečeno je i kako su međimurske gradske i općinske organizacije održale svoje konvencije te izabrale delegate za 14. konvenciju SDP-a koja će se 3. prosinca 2016. održati u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije