SUSRET Dražen nasmijao i obradovao Petru

Na 2. hrvatskom ruralnom parlamentu u Termama Sveti Martin koji traje od četvrtka do subote okupio se velik broj društvenih, političkih, kulturnih i javnih djelatnika, službenika namještenika.

Na određeni način njihova domaćica je bila profesorica Petra Novinščak, zamjenica općinskog načelnika Svetog Martina na Muri, što ju je svakako i umorilo, jer trebala je pozdraviti i ruku stisnuti barem dvjesto ljudi i ruku.

I onda je došao Dražen Srpak, gradonačelnik Grada Mursko Središće, koji je Petru izljubio i potom joj kazao nekoliko riječi, očito vrlo lijepe i ugodne, jer već prilično umornoj Petri, na lice je doveo osmjeh i obradovao je kazavši kako bi lijepa načelnica bila.

Ona pak obzirom da je odustala od kandidature za načelnicu Općine Sveti Martin na Muri, nije puno komentirala, no nasmijano lice pokazuje kako joj je sa Srpakom koji pak je snažno u kampanji za još jedan gradonačelnički mandat, bilo ugodno. A i Draženu je bilo ugodno s ovako dragom osobom, pred održavanje ovog eminentnog skupa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije