MATEMATIKA I. osnovna škola Čakovec na Mathemi u Koprivnici

Mathema u Koprivnici je ekipno natjecanje iz matematike za učenike osnovnih škola. Cilj natjecanja je poticanje logičkog mišljenja i matematičkih sposobnosti kod učenika te popularizacija matematike.

Natjecanje je održano 19. svibnja 2017. u OŠ “Braće Radić” Koprivnica. Na natjecanju je ukupno sudjelovalo 365 ekipa, te više od 1000 učenika iz 14 županija. Na natjecanju je sudjelovala i naša škola s 84 učenika, a najuspješnija ekipa u kategoriji 5. razreda (Viktor Gombar, Antonio Srpak, Denis Toplek) osvojila je prvo mjesto.

Ostale ekipe bile su također uspješne i postigle dobre rezultate. Učenike su na natjecanje pratile učiteljice Tanja Žganec, Velimira Vinković, Željka Kolar, Sanja Murk i Tanja Debelec.

Brojčano najbrojniji, izgledom najzanimljiviji s ponosom smo predstavili I.OŠ Čakovec na ‘Mathemi’ u Koprivnici. To su nam omogućili oni koji su nas podržali i koji cijene ono što radimo. Od srca se zahvaljujemo sponzorima, a to su Alzas alarms, Bioinstitut, Tvornica stočne hrane, Promming, Čakovečki mlinovi i TSG.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije