OŠ SVETI MARTIN NA MURI

MATEMATIČKI GENIJ Ivan Katalenić postao državni prvak iz matematike. Ispit riješio 100 posto!

Pod mentorstvom učiteljice matematike Silvije Šoštarić, Ivan je ostvario savršen rezultat od 100% riješenosti, osvojivši maksimalnih 50 bodova na testu

U utorak, 23. travnja 2024., državno natjecanje iz matematike u Vodicama postalo je poprište nevjerojatnog uspjeha mladog genija Ivan Katalenića, učenika 8. razreda Osnovne škole Sveti Martin na Muri. Osvojivši 1. mjesto na natjecanju, Ivan je pokazao svoje izuzetno matematičko umijeće i predanost.

Pod mentorstvom učiteljice matematike Silvije Šoštarić, Ivan je ostvario savršen rezultat od 100% riješenosti, osvojivši maksimalnih 50 bodova na testu. To je bila kruna Ivanovog rada, ljubavi i entuzijazma za matematiku, te prije svega njegove predanosti i truda koji je uložio.

– Ovaj uspjeh nije samo Ivanov, već je to i uspjeh cijele naše škole. Ponosni smo na Ivana kao našeg učenika, ali i našeg školskog tima koji ga je podržavao i pripremao za ovaj izazov. Čestitamo Ivanu na fantastičnom postignuću i želimo mu još mnogo uspjeha u budućnosti.

Velika zahvala također ide Ivanovim roditeljima, čija je podrška bila neizmjerno važna tijekom cijelog njegovog puta do 1. mjesta. Vaša podrška bila je ključna i vjerujemo da će Ivan i dalje donositi sjajne rezultate, noseći ponos naše škole.

Čestitke još jednom Ivanu, učiteljici Silviji i cijeloj školskoj zajednici na ovom iznimnom postignuću! – poručuju iz škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije