ŽUPANIJSKO STRUČNO vijeće učitelja i profesora matematike

U ponedjeljak u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu održano je Županijsko stručno vijeće učitelja i profesora matematike Međimurske županije. Nakon dugo vremena na jednom mjestu okupilo se 70-tak međimurskih matematičara. U radu vijeća sudjelovala i viša savjetnica Mirjana Konosić, prof. iz Agencije za odgoj i obrazovanje.

Aleksandra-Maria Vuković, dipl.učiteljica iz OŠ Gornji Mihalljevec održala je predavanje i interaktivnu radionicu ‘Primjena Web 2.0 alata u nastavi matematike’. Kroz konkretne matematičke zadatke upoznala je sudionike kako koristiti alate Padlet, Tricider i Desmos u nastavi matematike.



Voditeljice Županijskih stručnih vijeća prof. savjetnice Tanja Debelec, iz I.OŠ Čakovec i Tamara Srnec iz Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec su kroz predavanje i radionicu ‘Matematika na prijelazu iz osnovne u srednju školu – teme i dileme’ sa sudionicima skupa razmijenile su iskustva i probleme u matematici s učenicima na prijelazu iz osnovne u srednju školu.

Željko Kraljić, dipl.učitelj savjetnik najavio je i izložbu radova učenika Međimurske županije u vrijeme održavanja Državnog stručnog skupa matematičara od 26. lipnja do 28. lipnja u Svetom Martinu na Muri.

Atmosfera tijekom skupa bila je ugodna, izuzetno radna i poticajna. Iz oba Vijeća najljepše zahvaljuju Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje što nam je ustupilo korištenje multimedijalne dvorane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije