MEDICINA I ZDRAVLJE

POLIKLINIKA ANALIZA Donosimo najsuvremenije alate za otkrivanje više od 290 vrsta alergija

S dolaskom proljeća ne dolaze samo duži dani, puno sunca i boravak u prirodi, već i doba proljetnih alergija.

Danas se sve veći broj ljudi suočava s reakcijama na različite alergene, od hrane do peludi. Ovi nepoželjni odgovori imunološkog sistema mogu narušiti kvalitetu života i zahtijevaju preciznu dijagnostiku kako bi se izbjegle potencijalno opasne situacije. Iz tog je razloga Alergo295 testiranje u Poliklinici Analiza jedna od najefikasnijih metoda za identifikaciju alergija.

Ova tehnika bazirana je na naprednoj tehnologiji i iskustvu stručnog medicinskog osoblja te omogućava brzu i preciznu analizu alergijskih reakcija. Jedna od glavnih prednosti Alergo295 testiranja je njegova sveobuhvatnost. Test pokriva širok spektar potencijalnih alergena, uključujući hranu, pelud, grinje, dlaku kućnih ljubimaca i druge česte okidače alergija. Ovo detaljno ispitivanje omogućava pacijentima da saznaju na što su točno alergični, pružajući im mogućnost da poduzmu odgovarajuće korake kako bi izbjegli izlaganje tim alergenima.

Proces Alergo295 testiranja jednostavan je i bezbolan. Radi se o vađenju male količine krvi što ga čini pogodnim čak i za djecu i osjetljive pacijente jer nije potrebno prekidati terapiju antihistaminicima. Bazira se na nanotehnologiji, a njegova se upotreba preporučuje kod svih alergijskih bolesti kao što su rinitis, astma, urtikarija, ekcem, anafilaksija, konjuktivitis i gastrointestinalni poremećaji. U ovom su testu izbjegnute križne reakcije koje predstavljaju veliki problem u dijagnostici alergija, a sada uz pomoć nanomedicine dobivamo točniju dijagnozu.

Test Alergo295 obuhvaća 295 alergena i alergenih komponenti u samo jednom testu i predstavlja kompletno alergološko ispitivanje. Usto, uveli smo i dodatne alergološke testove vodeći računa o našim korisnicima i njihovim potrebama. Poliklinika Analiza se uvijek trudi biti prava adresa za ono što je najvažnije kod alergija – precizno utvrđivanje”, rekao je Marin Bosotina, osnivač i ravnatelj Poliklinike Analiza.

Osim testa Alergo295, Poliklinika Analiza nudi još i četiri dodatna alergijska panela: Osnovni inhalacijski Alergo panel, Prošireni inhalacijski Alergo panel, Nutritivni Alergo panel i Pedijatrijski Alergo panel.

Lider laboratorijske dijagnostike

Poliklinika Analiza je osnovana 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu info@mcanaliza.org i telefonski na broj 01 2099 880.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije