NOVA SEZONA, NOVI STIL

ASTREA IVANOVEC Iskoristite priliku i obnovite proljetno-ljetnu odjeću po super cijenama!

Tvrtka Astrea d.o.o. iz Ivanovca i ovog je proljeća za vas pripremila novu kolekciju za toplije dane! Nemojte propustiti priliku da obogatite svoj ormar visokokvalitetnom odjećom po vrlo pristupačnim cijenama

Astrea nudi široki modni spektar muške, ženske i dječje odjeće. Odaberite nešto za sebe iz njihovog raznolikog asortimana koji obuhvaća sve što vam je potrebno ovog ljeta – od udobnih majica i praktičnih kratkih hlača do elegantnih kupaćih kostima i sportske opreme. Bez obzira jeste li u potrazi za majicama, trenirkama, tajicama ili capri hlačama, oni imaju sve što vam treba da izgledate i osjećate se sjajno ovog ljeta! Sigurni smo da će vas Astrea oduševiti fantastičnim cijenama visokokvalitetne moderne i udobne odjeće.

Iz širokog asortimana izdvajamo prugaste majice muške i ženske po cijeni od 2,5 eura te jednodijelne i dvodijelne kupaće. U Astrei muške tenis hlače možete pronaći po cijeni od 5 eura, muške polo majice 10 eura, kompleti trenirki 35 eura, T-shirt ženske majice od 4 eura, T-shirt muške od 7 eura, jednodijelni kupaći 14 eura, dvodijelni kupaći 16 eura, muški kupaći 14 eura, kratke hlače 8 eura.

Astrea će vas i ovog puta ugodno iznenaditi fantastičnim cijenama visokokvalitetne, moderne i udobne odjeće. Budite spremni na posebne ponude koje će vas inspirirati da osvježite svoj ormar bez naprezanja kućnog budžeta.

Posjetite ih u Ivanovcu na adresi, Zrinskih 5, i provjerite njihovu ponudu. Radno vrijeme radnim danom je od 8 do 15 sati, a subotom od 8 do 12 sati.

Uskočite u novu sezonu s Astreom! Nabavite najbolje komade prije nego što nestanu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije