U stranci zadovoljni: Hrast zahvaljuje na ukazanom povjerenju

Na nedjeljnim prijevremenim lokalnim izborima u Strahonincu Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku ostvario je dva vijećnička mandata. Markus Pilić, prof. i mr. sc. Hrvoje Šlezak, vijećnici Hrasta u novom sazivu Općinskog vijeća Strahoninca nakon održanih izbora javnosti su se obratil priopćenjem.

“U ovom trenutku taj rezultat smatramo velikim uspjehom. Imajući na umu da je Hrast dosada imao samo jednog vijećnika, te da je na izbore izašao samostalno upustivši se u borbu protiv političke konkurencije koja je uložila velika materijalna sredstva u predizbornu kampanju, ostvareni vijećnički mandati još više dobivaju na težini.

Gotovo dvostruko veći broj dobivenih glasova nego na prethodnim izborima dokazuje da ljudi prepoznaju Hrast kao važan politički čimbenik i njegove ljude vrijedne ukazivanja povjerenja. Ovim putem zahvaljujemo svim biračima na danom povjerenju kako Hrastovom kandidatu za načelnika općine, Markusu Piliću, tako i Hrastovoj listi za Općinsko vijeće.

Naši će vijećnici savjesno i odgovorno, isključivo na dobrobit mještana Strahoninca obnašati časnu vijećničku dužnost. Svaki pojedini glas kojeg smo dobili motivira nas za još kvalitetniji rad. Istovremeno cijenimo i poštujemo sve mještane koji su na nedjeljnim izborima odabrali druge opcije u našem Strahonincu vjerujući da ćemo svojim budućim radom uspjeti zadobiti i njihovo povjerenje.

Čestitamo dosadašnjim političkim suparnicima na ostvarenim rezultatima nadajući se da ćemo u Općinskom vijeću svi zajedno postati politički suradnici u radu za opće dobro i boljitak našeg Strahoninca.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije