SELNICA Načelniku Vičeviću pohvale, umirovljenicima ‘uskrsnice’

Pod predsjedanjem svog predsjednika Radovana Zadravca, Općinsko vijeće Selnice održalo je svoju 27. sjednicu na kojoj je donijelo i 1. izmjene i dopune proračuna za 2017. godinu, kojima se proračunski iznos povisuje za 106.000 kuna, koje će biti utrošene na održavanje lokalnih izbora.

Isto tako obavljene su Izmjene i dopune razvojnih programa, kojima se smanjuju sredstva za izgradnju kanalizacije, a proširuju se investicije po Mjesnim odborima.

Vijeće je donijelo i Odluku o podjeli ‘uskrsnica’ za mještane malih mirovina i primanja. Prijavilo se 93 takvih osoba, a vijećnička odluka je kako će osobe s mirovinama do 1000 kuna dobiti po 300 kuna, a oni s mirovinama od 1000 do 2000 kuna po 200 kuna. Uskrsnice su se počele dijeliti u srijedu 12. travnja i dijelit će se do kraja radnog vremena u petak, 14. travnja.

Kako je ovo bila posljednja sjednica Općinskog vijeća u ovom sazivu, vijećnici su pojedinačno ocijenili ukupni rad vijeća, svoj vijećnički doprinos, te rad općinskog načelnika.

Uglavnom rad Vijeća ocijenjen je dobrim, obzirom na okolnosti i naslijeđima, a svi vijećnici su pohvalnim ocijenili rad načelnika općine Ervina Vičevića.

Najaktivniji od svih vijećnika Mijo Kocijan, vrlo je znakovito ocijenio Vičevićev rad, riječima: – ‘Hvala vijećnicima što su podržali rad načelnika! Hvala načelniku što je realizirao sve što je vijeće izglasovalo na sjednicama. Da je Vičević postao načelnik prije osam godina, sada bi Selnica bila budo naprednija. Hvala’! Mijo Kocijan nije Vičevićev stranački kolega i stoga je zasigurno realan u ocjeni, kao i kolega mu Đuro Hozjan.

Želja svih je da u novom sastavu Općinskog vijeća Selnice bude više žena, jer na kraju ovog mandata ostala je samo Marina Šoštarić, uzorna, hrabra, razborita i korisna vijećnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije