izgleda primamljivo

NAKON 15 GODINA Općina Kotoriba prodaje gradilišta za stambenu izgradnju

Ovako će izgledati novo stambeno naselje između crkve i groblja

Na nedavnoj sjednici Općinskog vijeća Općine Kotoriba donesena je i odluka o raspisivanju i provođenju natječaja za prodaju gradilišta za stambenu izgradnju. Općina Kotoriba je u proteklom periodu uspjela osigurati četiri gradilišta na području kod škole i crkve, a uskoro bi takvih gradilišta trebalo biti još.

Ukupno četiri čestice bit će izložene prodaji natječajem koji će se provesti usmenim javnim nadmetanjem, za koje će biti zaduženo tročlano povjerenstvo. Sukladno Odluci o komunalnom doprinosu, kupci gradilišta bit će oslobođeni plaćanja komunalnog doprinosa uz uvjet da u roku dvije godine od dana sklapanja kupoprodajnog ugovora podnesu zahtjev za izdavanje akta na temelju kojeg se može graditi, a što će se regulirati ugovorom o kupoprodaji.

Zainteresirane osobe za kupnju gradilišta mogu dobiti sve detaljne informacije u prostorijama Općine Kotoriba, Ulica kralja Tomislava 100, radnim danom od 8-14 sati ili na telefon 040/682-247, 040/682-265. Gradilišta se mogu pogledati na licu mjesta bez nazočnosti predstavnika Općine, a u nazočnosti predstavnika Općine uz prethodnu najavu.

Sve detalje pratite i na internetskim stranicama Općine Kotoriba. Želja Općine Kotoriba je osiguravanjem gradilišta potaknuti mlade obitelji na ostanak i izgradnju kuća na lokaciji atraktivnoj zbog blizine škole i vrtića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije