MNK MURA KOTORIBA

FOTO Moto nautički klub ‘Mura’ iz Kotoribe održao godišnju skupštinu

Predsjednik Zvonko Legin izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima i sve većem broju novih članova, posebice žena i mladih

U subotu 13. 4. 2024. godine članovi Moto nautičkog kluba „Mura“ Kotoriba održali su redovnu godišnju skupštinu.

Nakon biranja radnog predsjedništva podnesena su izvješće o radu udruge i financijsko izvješće za 2023. godinu, koja su jednoglasno prihvaćena kao i plan rada i proračuna udruge za 2024. godinu. Na skupštini je izglasan novi statut udruge sukladan novom Zakonu o sportu i Zakonu o udrugama.

Osim članova udruge skupštini su prisustvovali: načelnik Općine Kotoriba, Dario Friščić, predstavnici nautičkih klubova „Labud“ Prelog, „Vidovski zlatari“ Donji Vidovec i „Fljojsar“ Donja Dubrava.

U završnom govoru predsjednik udruge, Zvonko Legin, zahvalio je svima koji su se odazvali na skupštinu te je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima i sve većem broju novih članova, posebice žena i mladih.

Istaknuo je da je najveća želja udruge da se u njezin rad uključe čitave obitelji koje će se baviti sportskim aktivnostima a pritom vrijeme provoditi zajedno u prirodi. Nakon skupštine slijedilo je ugodno druženje uz razmjenu novih iskustava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije