REFORMISTI u Selnici kreću s novom predsjednicom

U potpuno ispunjenom klupskom prostoru NK Zebanec u Zebancu, 12. veljače održana je Izborna skupština općinske organizacije Narodne stranke Reformisti Selnice. Za predsjednicu selničke organizacije izabrana je Marija Jagarinec Sić, dok su za potpredsjednike izabrani Branko Panić i Smiljana Fajfer.

Selnica je jaka baza međimurskih Reformista koji u Selnici imaju općinskog načelnika Ervina Vičevića, kao i zamjenicu načelnika, novoizabranu predsjednicu Mariju Jagarinec Sić. Također, u općinskom vijeću Reformisti imaju i 3 vijećnika, koji izrazito aktivno sudjeluju u radu Vijeća.

Reformisti iz Općine Selnica vrlo su aktivni, što po pitanju EU projekata, što po pitanju brzog rješavanja gorućih problema u samoj općini, što su i sami birači prepoznali na zadnjim lokalnim izborima, kada je nadmoćno pobijedio i osvojio svoj drugi mandat, načelnik Ervin Vičević.

Marija Jagarinec Sić, novoizabrana predsjednica Reformista u Selnici, u svom je predstavljanju pozvala sve članove s područja Općine Selnica da se aktivno uključe u rad stranke svojim prijedlozima i inicijativama.

Na početku Izborne skupštine sve prisutne pozdravio je Ivica Baksa, kao županijski vijećnik i predstavnik beličke organizacije Reformista. Nakon skupštine, svi članovi i gosti još dugo su ostali u ugodnom druženju te domjenku koji su pripremili organizatori skupštine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije