NESLUŽBENO Grgec, Kos i Zvošec u izbornoj utrci za Kotoribu?

Dan prije službenog raspuštanja, održana je posljednja 29. sjednica OV Kotoribe. Vijećnici ovog saziva donijeli su posebnu važnu odluku. Ona se odnosi na davanje suglasnosti za provedbu ulaganja na području Općine Kotoriba, a u sklopu projekta Rekonstrukcija, nadogradnja i dogradnja sportskog kompleksa gdje će nositelj prava građenja biti NK Graničar Kotoriba.

Navedeno se ulaganje prijavljuje na natječaj unutar Mjere 7-Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima, a iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje od 2014. do 2020. godine.

Na kraju su se vijećnici okupili na zajedničkoj večeri kako bi još jedanput podvukli crtu ispod svoga rada. Riječi zahvale i čestitke to su im prilikom uputili općinski načelnik Ljubomir Grgec (SDP) i predsjednik OV-a Zoran Radmanić (HDZ).

Na margini večere čuli su se planovi za nove čelne ljude Općine. Neslužbeno, dvije najjače političke opcije SDP i HDZ kandidirat stare-nove ljude. Od strane SDP u izbornu utrku će ponovno dosadašnji načelnik Ljubomir Grgec sa zamjenikom Robertom Ujlakijem, dok će im HDZ suprotstaviti Ivana Kosa kao kandidata za načelnika, a Zorana Radmanića kao njegovog zamjenika.

Govori se i to da će i HSLS imati svoju kandidatkinju za načelnicu i osobi bivše načelnice Blaženke Zvošec. No, sve su to nagađanja, pa vjerujemo da će uskoro biti javnosti predstavljene i službene kandidature.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije