RADIMIR ČAČIĆ i dalje na čelu Reformista, bit će i kandidat za župana

U Kongresnoj dvorani ‘Globus’ Zagrebačkog velesajma održan je 3. izvještajno-izborni sabor Reformista u prisutnosti 352 delegata iz cijele zemlje i gostiju. Nazočne delegate na saboru Reformista pozdravili su Krešo Beljak,predsjednik HSS-a i saborski zastupnik, Rajko Ostojić, potpredsjednik SDP-a, Drago Prgomet, saborski zastupnik HDZ-a te predstavnici stranke Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez Boris Kladar i Renato Petek.

Sabor Reformista je s 351 glasom “za” i uz 1 nevažeći listić izabrao dosadašnjeg predsjednika Reformista Radimira Čačića na novi mandat. Kao izborni cilj za predstojeće lokalne izbore Reformisti imaju osvajanje 1,5% do 2% svih vijećničkih mandata. U izvršnoj vlasti cilj je izbor kandidata Narodne stranke – Reformisti za gradonačelnike u Varaždinu, Petrinji, Šibeniku i Vrbovcu, izbor načelnika u nizu općina, kao i izbor Radimira Čačića za župana Varaždinske županije.

Reformisti očekuju vrlo dobre rezultate svojih izbornih lista na sjeveru Hrvatske – u Varaždinskoj, Međimurskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji, u Sisačko-moslavačkoj županiji, u Dalmaciji – u Šibeniku, Zadru, Visu, u Karlovcu, kao i u još nekim drugim jedinicama lokalne samouprave u Primorsko-goranskoj županiji te u Slavoniji.

Zagrebačka gradska organizacija Reformista očekuje vrlo dobar rezultat koji će omogućiti sudjelovanje Reformista u Gradskoj skupštini Grada Zagreba i u Vijećima gradskih četvrti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije