UDVDR DONJA DUBRAVA Neven Lisjak i dalje predsjednik

U subotu, 18. veljače je održan godišnji izborni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Donja Dubrave. Osim članova Udruge, Saboru su prisustvovali i načelnik Općine Dražen Miser, Stjepan Horvat, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Međimurske županije, tajnik iste Dražen Tkalec te predstavnici mjesnih ustanova i udruga.

Izvješće o minulom radu podnio je predsjednik Neven Lisjak u kojem je posebno istaknuo organizaciju 22. Sportskih natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije i 4. Susret djece hrvatskih branitelja Međimurske županije.

U nastavku Skupštine prihvaćena su sva podnijeti izvješća te je izabrano vodstvo koje će voditi dobravske veterane u idućem četverogodišnjem periodu. Nevenu Lisjaku povjeren je još jedan mandat, a na ostale funkcije izabrani su: dopredsjednik Vladimir Štefić, tajnik Zlatko Haramija i blagajnik Marijan Hajdinjak.

Članovi Središnjeg odbora su Josip Duhović, Tomislav Radmanić, Ivica Štefić i Marijan Varga. U Nadzorni odbor su imenovani Josip Klobučarić, predsjednik, te članovi Josip Ribić i Mijo Lisjak, dok će Sud časti raditi u sastavu Miljenko Balog, predsjednik te Mario Štefić i Srećko Golub.

Sabor je održan u obnovljenom domu dobravskih veterana, u podrumu ‘Zalana’, a završen je domjenkom za sve učesnike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije