ne propustite

VESELJE ZA NAJMLAĐE Ovog vikenda krenite u lov na pisanice i okušajte se u kreativnim radionicama!

Iz Društva naša djeca Prelog stiže zanimljiv poziv za sve najmlađe

“Za ovogodišnji Uskrs, pripremamo nešto posebno za naše najmlađe posjetitelje i njihove obitelji! Pozivamo vas na čarobnu uskrsnu bajkaonicu gdje će se pričati najljepše priče o proljeću, obnovi i naravno, Uskrsu. Nakon bajki, krećemo u uzbudljivu avanturu – tradicionalni lov na pisanice! Ovo je prilika za djecu da istraže, otkriju i pronađu skrivene blaga širom našeg prekrasnog prostora. 

Očekuje vas dan pun zabave, smijeha i iznenađenja. Osim lova na pisanice, pripremili smo i razne kreativne radionice gdje djeca mogu naučiti kako oslikavati vlastite pisanice i izrađivati uskrsne ukrase. Ovo je savršen način da obitelji zajedno provedu vrijeme, učeći o tradicijama i stvarajući nove uspomene. Pridružite nam se za nezaboravno uskrsno druženje i doživite čaroliju Uskrsa kao nikada prije! Događaj je otvoren za sve, a ulaz je besplatan. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju čarolije. Vidimo se na uskrsnoj bajkaonici i lovu na pisanice!”.

Uskrsna bajkaonica održat će se u srijedu 27. ožujka u 18 sati u prostoru Knjižnice i čitaonice Grada Preloga, a tradicionalni Lov na pisanice u subotu, 30. ožujka od 9,30 do 11 sati na prostoru iza Uprave Grada Preloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije