Nakon dva mjeseca s radom u Selnici započinje nova liječnica

Nakon što je dva mjeseca bila zatvorena, danas se otvara liječnička ambulanta, odnosno ordinacija obiteljske medicine u Selnici.

Podsjećam smrću ranije liječnice doktorice Ksenije Mesarić, prestala je radom ambulanta u kojoj je kao zamjenska liječnica radila doktorica Monika Friščić. Skoro dva mjeseca trajao je proces ishođenja dozvola, mišljenja i odluka on nižih prema višim razinama, sve do Ministarstva zdravlja.

Najviše truda u rješavanju ovog vrlo značajnog pitanja za žitelje svoje općine, ali i sve druge korisnike usluga selničke zdravstvene ordinacije uložio je općinski načelnik Ervin Vičević, koji zadovoljan što se riješio problem koji je do pred desetak dana izgledao teško rješiv, kaže kako ambulanta od danas radi onako kako je radila prije dva mjeseca i niz proteklih godina, na veliko zadovoljstvo ljudi.

Vičević zahvaljuje svima koji su si dali truda od obitelji Mesarić, obitelji Šardi, preko Međimurske županije, Doma zdravlja Čakovec do Ministarstva zdravstva. Načelnik Vičević zahvaljuje medijima poglavito portalu eMedjimurje i Radiju 1, koji su se zanimali za ovu problematiku te poticali brže rješavanje pitanja zdravstvene ambulante u Selnici.

Liječnica obiteljske medicine u Selnici od danas je dr. Monika Friščić iz Čakovca koja započinje i upis onih koji je žele za odabranu liječnicu. Radno vrijeme ambulante je kao što je bilo ranije, a danas prvog dana ambulanta radi od 13 sati, a sve druge obavijesti dobivaju se na telefon 040 861 014. Ordinacija se nalazi u zgradi PC Alpro Šardi u Selnici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije