NOVOOTVORENI BEAUTY SALON U NEDELIŠĆU

Dobrodošli u DIVINE Beauty by Petra Cvitković!

Otkrijte oazu ljepote i elegancije u novom, prelijepo uređenom DIVINE Beauty studiju, otvorenim pod vodstvom Petre Cvitković. Salon je smješten u Nedelišću, na adresi Trnavska 53.  

DIVINE Beauty by Petra specijaliziran je za ugradnju ekstenzija trepavica, laminaciju trepavica i obrva (lasf lift i brow lift), kao i ugradnju gela i trajnog laka na rukama i nogama. Svaki tretman izvodi se s pažnjom i preciznošću, jer u ovom salonu vjeruju da svaki detalj čini razliku.

– S ponosom vam predstavljam DIVINE Beauty by Petra – mjesto gdje se vaša ljepota pretvara u umjetnost. Otvorili smo naša vrata s jednom jasnom misijom – omogućiti vam da zasjate u svakom trenutku. Kao vlasnica ovog salona, želim vam pružiti nešto više od obične usluge ljepote. Želim vam pružiti osjećaj samopouzdanja i sreće koji dolazi s osjećajem da izgledate i osjećate se najbolje što možete. Nakon dugog razmišljanja, osjećam da je sada pravi trenutak da krenem u svoju kreativnu avanturu – rekla nam je vlasnica Petra Cvitković.

Petra godinama prati trendove i inovacije vezane uz beauty industriju, posao je to koji je oduvijek privlači, umiruje i ispunjava te izražava njezinu kreativnost i osobnost.

Vlastiti salon otvoren je na adresi Trnavska 53, Nedelišće, gdje se pridružila svojem suprugu koji već dvije godine uspješno posluje s Centrom za revitalizaciju Cvitković.

Povodom otvorenja, kako bi vam u DIVINE Beauty salonu dodatno uljepšali dan, nude vam prigodan popust od 15% na sve usluge do 31. svibnja 2024. za sve nove klijentice!

Ali to nije sve – pripremili su iznenađenje te vas pozivaju da sudjelujte u nagradnoj igri koja će biti objavljena na FB stranici eMedjimurje.hr – i možda baš vi osvojite ugradnju/nadopunu gela ili trajnog laka ili pak ugradnju ekstenzija trepavica.

Zapratite ih na Instagram i Facebook stranici a svoj termin rezervirajte na broj  092/110 6261.

Vaša ljepota je njihova strast, a vaše zadovoljstvo njihova su misija. Vidimo se u DIVINE BEAUTY salonu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije