PROJEKT

“PONUDIMO VIŠE V” Izlet na izletište Goričanec

Dana 25. travnja 2024. godine održan je izlet po Međimurju u sklopu provedbe prve godine programa „PONUDIMO VIŠE V“ financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Uz ostale razne aktivnosti na programu, u cilju uključivanja OSI u društveni život, planirana je organizacija izleta na mjesta prilagođena osobama s invaliditetom.

Tako su naši članovi ovaj puta posjetili izletište Goričanec u rodnom Međimurju.

Izletište Goričanec smješteno je u slikovitom okruženju i predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje prirode i one koji traže savršeno mjesto za posebne trenutke.

Osim što je okruženo zelenilom i šarmantnim prirodnim ambijentom, Izletište Goričanec osvaja svoje posjetitelje i blizinom rijeke Mure. Uživanje uz obalu rijeke, uz šum vode i osvježavajući povjetarac, čini boravak na ovom mjestu posebno opuštajućim i privlačnim. Uz to sve jedan od neospornih čarolija je i susret s raznolikim životinjama na izletištu.

Nakon razgleda imanja, imali smo pauzu za ručak.

Prepuni dojmova vratili su se kućama i istaknuli kako im je ovo bilo nezaboravno iskustvo i doživljaj te da je pozitivno utjecalo na njih same.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije