Malo čudo iz Mačkovca: Mala hiža nabolji je restoran Središnje Hrvatske!

Jedini relevantan izbor najboljih hrvatskih restorana u utorak je u zagrebačkom Hiltonu ovjenčao ovogodišnje dobitnike u kategoriji najboljih hrvatskih restorana te chefa godine.

Dobri restorani, kao zajednički projekt Jutarnjeg lista i Vinarta već četvrtu godinu za redom kreira jedinu objektivnu nacionalnu i regionalnu top listu najboljih hrvatskih restorana. Ovo je trenutak koji smo iščekivali budući da je glasovanje provedeno u strogoj tajnosti od strane petstotinjak predstavnika hrvatske gastro scene, piše portal Jutarnji.hr.

Već godinama u samom vrhu kako hrvatske tako i europske gastronomske ponude ne iznenađuje kako je upravo Pelegrini proglašen apsolutnim pobjednikom. Rudolf Štefan i njegov tim odnijeli su u Šibenik prvo mjesto u ukupnom poretku i regiji. U stopu ih slijedi Mala Hiža, koja je druga u ukupnom poretku te pobjednik u regiji Središnja Hrvatska.

– Izuzetno cijenimo svako priznanje ali ovo nam posebno daje elana za napredak budući da se radi o ljudima iz struke. Svatko želi biti na vrhu, ako iskreno i požrtvovno radi svoj posao. Priznanja su nam velika inspiracija i snaga da idemo samo naprijed- rekao je chef Branko Tomašić iz Male Hiže, koju nerijetko opisuju kao malo čudo iz Mačkovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije