Prelog – Čakovec – Štrigova: Urbanovo bus za sigurnost posjetitelja!

Za posjetitelje Festivala Pušipela – Urbanovo 2015 koji će se održavati u školskoj dvorani u Štrigovi od 15. do 17. svibnja 2015. godine, organizator je u suradnji s prijevoznicima iz M-Grupe osigurao autobusni prijevoz na relaciji Prelog-Čakovec-Štrigova i natrag.

Cijena povratne karte je i više nego popularna te za posjetitelje koji putuju iz Preloga do Štrigove i natrag iznosi 40,00 kn, a za posjetitelje iz Čakovca do Štrigove i natrag samo 20,00 kn.

>>> Vozni red Urbanovo busa sa satnicom

Termine polazaka Urbanov bus-a iz Preloga i Čakovca do Štrigove, kao i termine sigurnog povratka u večernjim, odnosno noćnim satima, možete pronaći na www.urbanovo.hr kao i na Facebook profilu Urbanovo.

Program štrigovskih ugostitelja

Uz ovu liniju, na relaciji od školske dvorane do centra Štrigove svakoga će dana u radno vrijeme Festivala pušipela od 12 do 20 sati prometovati besplatni Urbanovo bus.

Naime, svoj obol ovogodišnjem Festivalu daju i štrigovski ugostitelji (Kult caffe-bar, Kavana Orijent, Klub Čavlek) koji su za sve posjetitelje štrigovskog kraja spremili bogatu ugostiteljsku ponudu i zabavni program.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije