Općina Goričan temeljito uređuje četiri parka

Proteklog tjedna dovršen je proces javne nabave za uređenju zelenih površina u Goričanu i to za četiri lokacije – javne površine na raskrižjima Trnavska – Murska, Dravska – Kalnička, Prečna – Makovica i centralni park. Procijenjena vrijednost nabave iznosila je 144 tisuće kuna.

Po objavljenom pozivu pristigle je pet ponuda. Najpovoljnija ponuda je bila ponuda tvrtke Ambijenti d.o.o. Čakovec  u iznosu od 94.670,88 kuna plus PDV. Radovi su započeli ovih dana  i provode se po stručnom projektu koje je Općina napravila prije tri godine. U sklopu uređenja zelenih površina, postavit će se dječja igrala u vrijednosti 18 tisuća kuna te će se na centralnom parku obaviti obimniji građevinski radovi.

Centralni park dobit će potpuno novu ogradu, nove tlakovce, novi izgled i novu lokaciju spomenika Domovinskom ratu, četiri rasvjetna tijela i novu osvijetljenu info ploču sa svim važnijim podacima o institucijama, većim tvrtkama i planom Goričana sa uključenim graničnim prijelazom. Svi navedeni radovi trebaju se završiti tijekom ovog mjeseca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije