VIDEO I FOTO: Mažoret show u Kotoribi – praznik plesa i pokreta

Jedanaestu godinu zaredom Mažoretkinje Kotoribe bile su uzoran domaćin Mažoret showa koji je u nedjelju 12. lipnja održan u školskoj sportskoj dvorani u Kotoribi.

>>> Sve fotografije pogledajte u galeriji

Pozdravne riječi dobrodošlice mažoret timovima uputili su predsjednica Mažoretkinja Kotoribe Tatjana Hunjadi Toplek i načelnik Ljubomir Grgec koji je gostima poželio ugodan boravak u mjestu, trenerima i voditeljima zahvalio što imaju vremena i volje voditi i uvježbavati koreografije, a mažoretkinjama na trudu kojeg ulažu na treninzima.

Upornost, ustrajnost i ljubav prema mažoret plesu prikazali su uz domaćine, mažoret timovi iz Nedelišća, Donjeg Kraljevca, Goričana, Murskog Središća i Svetog Martina na Muri.

Publika koja je bila navijački raspoložena nije štedjela na pljesku, sat i pol vremena uživala je u dobro uvježbanim zanimljivim koregrafijama, pravilnom držanju tijelu, osmijehu koje su širile mažoretkinje, lijepom stupanju i čvrstim baratanjem štapovima i pomponima.

Bila je to prilika da se članicama domaćih mažoretkinja uruče pohvalnice za 10 godina rada. Iste su primile Jelena Žinić, Hana Mikulan i Lorena Plačko.

Zahvalnice su uz buket cvijeća uručene trenericama i voditeljicama gostujućih timova. Timovi mažoretkinja pokazali su i dokazali da su postali nezaobilazan simbol i promotor svog mjesta u svojim prepoznatljivim odorama i zanimljivim koreografijama. Bio je ovo praznik mažoret plesa i pokreta.

>>> Sve fotografije pogledajte u galeriji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije