OPTUŽEN ZBOG PRIJETNJI SMRĆU

KOTORIBA Susjed iz pakla: 56-godišnjak prijetio ženi i djeci

Mještanin Kotoribe star 56 godina optužen je zbog prijetnji smrću. Dogodilo se to 4. svibnja prošle godine u Dugoj ulici

-U stanju kroničnog sumanutog poremećaja, zbog čega nije mogao shvatiti značenje svog djelovanja niti upravljati postupcima, u cilju zastrašivanja susjedi je rekao: “Ubil bum tebe i djecu!” Pri tome je gestikulirao kao da prema njoj usmjerava pištolj, što je kod nje izazvalo strah za vlastiti i život njezine djece – stoji u optužnici Općinskog državnog odvjetništva u Čakovcu.

Od suda se traži da 56-godišnjaku odredi psihijatrijsko liječenje. Prilikom ispitivanja okrivljeni se branio šutnjom. Žrtva pak je opisala detalje. Suprug i ona kupili su kuću i dvorište u blizini mjesta gdje žive. Tamo uzgajaju kokoši te je s djecom pošla po jaja. Tada joj je susjed zaprijetio i počeo ju vrijeđati te je još za njima vikao: “Kam bežiš, deca su gamadi!”


Idućeg dana ponovo je počeo vikati na nju kad je zastala pa ga je na kraju prijavila. Zna da je psihički bolestan i u biti želi da mu bude pružena stručna pomoć. Vještaci su potvrdili kako boluje od dugogodišnjeg sumanutog poremećaja.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3595

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije